Libnet.ro
UNICEF

21:47

Controversatul memorandum privind Ambasada Romaniei din Israel ar putea fi desecretizat

B1 B1,
Controversatul memorandum privind Ambasada Romaniei din Israel ar putea fi desecretizat

Memorandumulprivind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, adoptat de Guvernul Dancila fara a se consulta cu presedintele Romaniei, ar putea fi desecretizat. Propunerea a fost f. continuă pe B1

Liviu Dragnea a cerut desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei din Israel

Controversatul memorandum privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar putea desecretizat. Anuntul a fost facut de vicepremierul Paul Stanescu, social-democratul precizand ca Liviu Dragnea a fost cel care a solicitat acest lucru in sedinta conducerii PSD.

Teodor Melescanu: in maximul o luna vom avea concluziile privind oportunitatea mutarii ambasadei din Israel

In maximum o luna am putea avea o decizie privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, subiect ce a lansat ultimul scandal politic dintre presedintetie si guvern. Ministrul de.

Timpul ramas pana la o eventuala decizie de mutare a ambasadei din Israel, mai scurt decat s-ar fi banuit

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca in maximum o luna ar putea fi finalizata analiza privind eventuala mutare a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intrebat.

Melescanu: Analiza privind oportunitatea mutarii Ambasadei Romaniei din Israel va fi gata in cel mult o luna. Exista riscuri din punct de vedere al securitatii

Analiza privind oportunitatea mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim va fi finalizata in cel mult o luna, a declarat, duminica, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu. Liderul diplomatiei de la Bucuresti a recunoscut faptul ca, din punct de vedere al securitatii, exista riscuri.

inca o tara isi muta ambasada din Israel la Ierusalim: ESTE UN EVENIMENT ISTORIC!

A treia tara isi muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim. Atfel, dupa SUA si Guatemala, Paraguayul a luat decizia de a-si reloca institutia diplomatica. Presedintele Horacio Cartes a inaugurat, luni,.

Teodor Melescanu: n maximum o luna vom avea concluziile analizei privind mutarea ambasadei la Ierusalim

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat duminica, la Palatul Parlamentului, ca in maximum o luna va fi finalizata analiza privind oportunitatea relocarii ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, admitand ca, din punct de vedere al securitatii, exista unele riscuri, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )