Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea si dezamagirea cu privire la afirmatiile ministrului Daea despre sacrificarea porcilor ca la Auschwitz

Adevărul Adevărul,
Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea si dezamagirea cu privire la afirmatiile ministrului Daea despre sacrificarea porcilor ca la Auschwitz

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii ambasadei precizand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine. continuă pe Adevărul

Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea cu privire la afirmatiile lui Daea care a comparat sacrificarea porcilor cu uciderea evreilor la Auschwitz

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii ambasadei precizand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine.

Ambasada Israelului consternata si dezamagita de afirmatiile lui Daea

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii misiunii diplomatice spunand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine, relateaza Mediafax.

Ambasada Israelului, dezamagita de declaratiile ministrului Daea

Ambasada Statului Israel a transmis astazi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu uciderea evreilor nevinovati in lagarul de la Auschwitz.

CNCD s-a autosesizat cu privire la afirmatiile ministrului Agriculturii: Vom face audierea lui Petre Daea

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in legatura cu afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre porcii incinerati ca la Auschwitz, o audiere in acest sens avand loc.

Ambasada Israelului din Bucuresti taxeaza afirmatiile lui Petre Daea

Ambasada Statului Israel a transmis joi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu.

Ambasada Israelului condamna declaratiile ministrului Daea despre Auschwitz-ul porcilor

Ambasada Israelului reactioneaza dupa declaratiile facute de ministrul Agriculturii, Petru Daea, care a comparat sacrificarea porcilor infestati cu pesta porcina cu Auschiwtz-ul, lagarul de concentrare.

Liviu Dragnea: imi cer scuze pentru afirmatiile ministrului Daea despre Auschwitz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza ferm dupa afirmatiile facute de ministru Agriculturii, Petru Daea, pe tema Auschwitz-ului porcilor. Declaratia ministrului Daea reprezinta o gafa! Regret ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )