Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Viorica Dancila merge astazi la Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila merge astazi la Cotroceni

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel si in contextul in care Iohannis i-a cerut de mai multe ori premierului sa demisioneze pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Viorica Dancila merge la Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia. intrevederea are locpe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonant.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Viorica Dancila se va intalni miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel.

Politikix. Ce au in comun Charlie Chaplin si premierul Viorica Dancila

Guvernul Romaniei pare a fi de ceva vreme o casa de productie de filme mute. Si asta pentru ca premierul Viorica Dancila vorbeste, dar nu o aude nimeni - multe dintre imaginile cu vizitele premierului sunt.

Viorica Dancila, convocata de Iohannis la Cotroceni. Premierul nu a refuzat, dar a amanat

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o marti pe premierul Viorica Dancila pentru o discutie la Palatul Cotroceni. Aceasta a acceptat invitatia, insa cu o zi intarziere, declarand ca va merge abia miercuri dimineata. intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila va avea loc in contextul in care mai multi lideri politici au lansat in spatiul public ideea unei OUG pentru aministie si gratiere.

A inceput intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a inceput, miercuri, la Palatul Cotroceni. Update: Premierul Viorica Dancila a ajuns la Palatul Cotroceni. La ora 10.

Viorica Dancila, convocata de Iohannis la Cotroceni pe tema ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea. Cand va avea loc intalnirea

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o miercuri pe premierul Viorica Dancila pentru o discutie la Palatul Cotroceni. intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila va avea loc in contextul in care in spatiul public se vehiculeaza ideea ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru aministie si gratiere, care ar urma sa-l salveze de puscarie pe Liviu Dragnea.

Viorica Dancila, convocata de Iohannis la Cotroceni, in contextul dezbaterii publice privind OUG de amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o miercuri pe premierul Viorica Dancila pentru o discutie la Palatul Cotroceni. intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila va avea loc in contextul in care in spatiul public se vehiculeaza ideea ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru aministie si gratiere, care ar urma sa-l salveze de inchisoare pe Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dancila a fost convocat la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o pe Viorica Dancila pentru o intrevedere miercuri la Palatul Cotroceni. intalnirea a fost stabilita printr-o convorbire telefonica, conform Antena3. Din primele.

ntlnirea de miercuri dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Romniei va avea loc la ora 10.30

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se vor intalni miercuri la Palatul Cotroceni la ora 10. 30, dupa ce au existat mai multe informatii referitoare la intentia Guvernului de a adopta o ordonanta de urgenta privind gratierea si amnistia.

intalnirea Dancila - Iohannis s-a incheiat dupa aproximativ 40 de minute. Care au fost temele abordate

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, la initiativa acestuia, pe fondul informatiilor privind posibilitatea adoptarii unei Ordonante de Urgenta a Guvernului privind amnistierea si gratierea unor fapte penale. Seful statului si premierul s-au intalnit ultima data in 15 mai, discutiile vizand memorandumul Executivului privind relocarea ambasadei Romaniei in Israel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )