Libnet.ro
UNICEF

07:46

Viorica Dancila, explicatii, la Bruxelles, despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel: Premierul paseaza cartoful fierbinte la Iohannis

B1 B1,
Viorica Dancila, explicatii, la Bruxelles, despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel: Premierul paseaza cartoful fierbinte la Iohannis

Viorica Dancila a vorbit, miercuri, cu socialistii din Parlamentul European despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a spus ca decizia nu ii apartine ei, ci. continuă pe B1

Viorica Dancila se intalneste la Bruxelles cu grupurile politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla miercuri in cea de a doua zi a vizitei sale de lucru la Bruxelles, unde are intalniri cu grupurile politice din Parlamentul European. Saptamana viitoare, in plenul Parlamentului European va avea loc o dezbatere despre statul de drept din Romania.

Viorica Dancila, la Bruxelles: Trebuie sa actionam impreuna impotriva coruptiei

Viorica Dancila a avut miercuri o intalnire cu grupul socialistilor europeni, familie politica din care face parte si PSD. Premierul i-a mintit pe colegii sai in legatura cu protestul din 10 august Detalii.

Viorica Dancila, la Bruxelles. Informatii in premiera

Viorica Dancila va fi prezenta, miercuri, la o discutie informala in grupul socialistilor europeni, o vizita ce pregateste dezbaterea de saptamana viitoare din Parlamentul European. Dezbaterea vizeaza.

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles pentru o intalnire cu socialistii europeni. Surse: Victor Negrescu, discutie cu comisarul european pe Justitie

Premierul Viorica Dancila va pleca in aceasta seara la Bruxelles pentru o discutie informala cu grupul socialistilor europeni, in contextul in care va fi audiata saptamana viitoare in Parlamentul European pe tema respectarii statului de drept in Romania. De asemenea, ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, se va intalni miercuri cu comisarul european pe Justitie, Vera Jourova, sustin surse politice pentru Adevarul.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Viorica Dancila, intalnire la Bruxelles cu liderul PPE, Manfred Weber, in perspectiva dezbaterii din PE de la inceputul lui octombrie. Guvernul nu pomeneste nimic depre protestele din 10 august si posteaza un nou FILM MUT (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut miercuri o intrevedere cu liderul Grupului Partidului Popular European PPE), Manfred Weber, in contextul dezbaterii care va avea loc, la inceputul lunii octombrie, in.

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Premierul se intalneste cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila se afla, marti si miercuri, in vizita la Bruxelles, unde se va intalni cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presa al.

Viorica Dancila se afla la Bruxelles pentru a discuta cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European

Premierul Viorica Dancila efectueaza o vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 25-26 septembrie 2018, in cadrul careia va avea o serie de intrevederi cu reprezentanti ai grupurilor politice din Parlamentul European, precum Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, Grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana si Grupul Partidului Popular European, informeaza Guvernul printr-un comunicat de presa.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor: Guvernul a publicat imagini de la intrevedere intr-un nou filmulet mut(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann. intr-un comunicat publicat ulterior pe site-ul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )