Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iohannis, mesaj pentru ambasadorii straini: Aderarea Romaniei la Schengen ramane o prioritate pentru noi

Adevărul Adevărul,
Iohannis, mesaj pentru ambasadorii straini: Aderarea Romaniei la Schengen ramane o prioritate pentru noi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in fata ambasadorilor straini acreditati la Bucuresti ca, Justitia din Romania trebuie sa ramana independenta, a asigurat ca politica externa a Romaniei nu va fi afectata de relatia tensionata in coalitia de guvernare si el, precum si faptul ca aderarea la Spatiul Schengen ramane o prioritate. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis:Aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate pentru tara noastra. Reiterez faptul ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

IOHANNIS, CATRE AMBASADORII STRAINI: Voi face ce tine de mine ca statul de drept sa nu fie afectat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la intalnirea cu sefii de misiuni diplomatice acreditati la Bucuresti, ca va face tot ceea ce tine de el pentru ca democratia si statul de drept din Romania sa nu fie afectate.

Iohannis, mesaj de Ziua Holocaustului: Onoram victimele Holocaustului prin reafirmarea angajamentului nostru de a lupta impotriva antisemitismului

Presedintele Klaus Iohannis reafirma angajamentul Romaniei de a lupta impotriva antisemitismului, a rasismului si a xenofobiei intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei internationale de comemorare a victimelor.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului: Opusul vietii nu este moartea, ci indiferenta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului, in care condamna antisemitismul, rasismul si xenofobia. Astazi, comemoram victimele.

Al doilea proces intentat de MApN presedintelui Iohannis, amnat pentru 12 februarie

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, marti, pentru 12 februarie, un al doilea proces in care Ministerul Apararii Nationale solicita suspendarea si anularea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii SMAp), generalul Nicolae Ciuca, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )