Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ambasadorul Canadei: Revocarea lui Kovesi - descurajatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ambasadorul Canadei: Revocarea lui Kovesi - descurajatoare

Revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie este descurajatoare, dar lupta anticoruptie inceputa de aceasta va continua, apreciaza ambasadorul Canadei in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Kevin Hamilton, pe contul sau de Twitter. continuă pe Ziarul Bursa

France Presse, despre revocarea lui Kovesi: PSD face un nou pas pentru a remodela institutia judiciara, pe care o acuza de abuz de putere

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a ajuns in presa internationala. Agentia France Presse trateaza pe larg decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul prin care Codruta Kovesi este.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

Basescu, despre revocarea lui Kovesi: Iohannis a ales corect

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va.

Anca Jurma, interimar la conducerea DNA, dupa revocarea lui Kovesi

Procuroarea Anca Jurma va asigura conducerea interimara a Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi.

Orban, despre revocarea lui Kovesi: Suntem convinsi ca presedintele a avut motive puternice. A avut de ales ntre interesul personal si cel al Romniei

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat luni ca presedintelui Klaus Iohannis a avut motive puternice pentru a lua decizia de semnare a decretului de revocare a Laurei Corutei Kovesi, avand de ales intre interesul personal si interesul Romaniei.

Lider PNL, despre revocarea lui Kovesi: Am sperat ca isi va da demisia

Prim-vicepresedintele PNl Sector 2 a declarat luni, dupa decizia presedintelui de revocare a Laurei Codruta Kovesi, ca gestul sau se va contabiliza in voturi si a sperat ca procurorul sef al DNA va.

Orban e pus pe glume. Cand crede ca va anunta Iohannis revocarea lui Kovesi

Ludovic Orban a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis ar putea semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi dupa ce acesteia i se termina mandatul. intrebat cand crede ca va semna Iohannis decretul,.

Cristian Tudor Popescu, despre revocarea lui Kovesi: Este o mostra de calcul politic cinic, dambovitean

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a da curs deciziei CCR si de a o revoca pe sefa DNA, Laura.

Raluca Turcan, dupa revocarea lui Kovesi: Presedintele Romaniei a respectat Constitutia. PSD o SFIDEAZA in continuare

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, considera ca, prin decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele Klaus Iohannis a a respectat Constitutia, in timp ce PSD sfideaza in continuare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )