Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pe cine a trimis Guvernul la Bruxelles in locul lui Victor Negrescu, la Consiliul Afaceri Generale

Adevărul Adevărul,
Pe cine a trimis Guvernul la Bruxelles in locul lui Victor Negrescu, la Consiliul Afaceri Generale

La Consiliul Afaceri Generale al Uniunii Europene, reuniune care are loc luni la Bruxelles, la care participa ministrii pentru afaceri europene din statele membre UE, Romania este reprezentata de ambasadorul Luminita Odobescu, reprezentantul permanent al Romaniei la UE. Luminita Odobescu il inlocui pe Victor Negrescu, cel care a demisionat vineri din Guvern ca urmare a presiunilor lui Liviu Dragnea, dupa cum a explicat Adevarul. continuă pe Adevărul

Ponta: Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si unul dintre ultimii adevarati social-democrati din conducerea actuala a PSD.

SURSE: A demisionat Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, informeaza stiripesurse. ro, care citeaza mai multe surse politice. Negrescu ar fi renuntat la functie vineri, dupa o.

A demisionat Victor Negrescu, Ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministrul delegat pentru Afaceri Europene. El ar fi renuntat la functie vineri, dupa o sedinta de guvern tensionata. Negrescu avea un rol important in pregatirea.

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

Culisele demisiei lui Victor Negrescu: Dragnea l-a umilit, Teodorovici s-a razbunat, presedintia UE e in aer

Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, a demisionat vineri din Guvern, dar duminica a anuntat ca e pregatit pentru o noua saptamana de lucru. Prea tarziu. Premierul Dancila i-a taiat deja atributiile. Decizia de a renunta are la baza mai multe motive: reprosurile lui Liviu Dragnea, relatia tensionata cu alti ministri, apropierea de liderii europeni care au criticat PSD, slaba organizare a presedintiei UE.

Rasturnare de situatie. Ce mesaj a transmis Victor Negrescu dupa ce s-a spus ca ar fi demisionat din Guvern

Presedintia Consiliului Uniunii Europene de anul viitor este a Romaniei, a tuturor romanilor, nu a unui ministru delegat, spune Victor Negrescu, el precizand ca nu are mize personale si ca ar lucra si benevol.

Prima reactie a ministrului Victor Negrescu, dupa ce s-a spus ca a demisionat din Guvern

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru AGERPRES, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi ex.

Teodorovici, despre demisia lui Victor Negrescu: Decizia poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat sambata, la Digi24, pe fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, spunand ca demisia acestuia, cu mai putin de doua luni de preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, poate fi si o dovada de imaturitate din punct de vedere politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )