Libnet.ro
UNICEF

22:17

George Maior, asteptat miercuri la Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de ambasador

Adevărul Adevărul,
George Maior, asteptat miercuri la Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de ambasador

Ambasadorul Romaniei la Washington, Gorge Maior, este asteptat, miercuri, la ora 13. 00, in Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de diplomat, dar si cu privire la declaratiile publice pe care le-a facut in ultima perioada. continuă pe Adevărul

Tariceanu: George Maior va fi audiat miercuri in Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de ambasador

Presedintele Senatulu, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni seara la Antena 3 ca ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, va fi audiat miercuri, in Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de ambasador, dar si cu privire la declaratiile publice pe care le-a facut in ultima perioada.

George Maior, asteptat sa dea explicatii in fata parlamentarilor: Ambasadorul Romaniei in SUA, audiat miercuri in Comisia de politica externa a Senatului

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, va fi audiat miercuri, la ora 13. 00, in Comisia de politica externa a Senatului, in legatura cu recentele declaratii pe care le-a facut in spatiul public,.

George Maior va fi audiat, miercuri, in Comisia de politica externa

Comisia de politica externa a Senatului il va audia, miercuri, incepand cu ora 13,00, pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, informeaza site-ul Senatului. Presedintele Senatului, Calin.

George Maior va fi audiat astazi n Comisia pentru politica externa a Senatului

Ambasadorul in SUA, George Maior, va fi audiat, miercuri, ora 13. 00, in Comisia pentru politica externa a Senatului, a anuntat Calin Popescu-Tariceanu. Acesta este chemat sa ofere explicatii cu privire la declaratiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, informeaza Mediafax.

Maior da astazi explicatii la Comisia de politica externa a Senatului

Ambasadorul Romaniei la Washington, Gorge Maior, este asteptat astazi, la ora 13. 00, in Comisia de politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la activitatea sa de diplomat, dar si cu privire la declaratiile publice pe care le-a facut in ultima perioada.

UPDATE George Maior, audiat n Comisia pentru politica externa a Senatului / Tariceanu anunta ca va cere MAE revocarea ambasadorului SUA / Maior: Nu nteleg cum poate fi stigamatizat ambasadorul unui stat care vorbeste adevarul

Ambasadorul in SUA, George Maior, a fost audiat, miercuri, in Comisia pentru politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la declaratiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, intr-o sedinta cu usile deschise. Vezi in text principalele declaratii.

UPDATE George Maior, audiat n Comisia pentru politica externa a Senatului, ntr-o sedinta publica / Tariceanu anunta ca va cere MAE revocarea ambasadorului SUA

Ambasadorul in SUA, George Maior, este audiat, miercuri, in Comisia pentru politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la declaratiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, intr-o sedinta cu usile deschise. Vezi in text principalele declaratii. Sedinta este in desfasurare.

Tariceanu pregateste lovitura pentru George Maior: Audiere publica in Senat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni seara ca ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a fost invitat pentru a fi audiat public, miercuri, in Comisia de politica externa.

George Maior: Nu m-am implicat in politica interna a SUA. Este o afirmatie complet falsa

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a sustinut miercuri, in cadrul audierii din Comisia de politica externa din Senat, ca prin afirmatiile sale cu privire la scrisoarea avocatului lui Donald Trump,.

George Maior, despre vizita platita a lui Liviu Dragnea in SUA: Am informat acasa ca nu sunt invitati in calitate oficiala lideri straini (FOTO)

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a fost intrebat miercuri, in cadrul audierii din Comisia de politica externa din Senat, ce stie despre vizita platita a lui Liviu Dragnea in SUA, din urma cu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )