Libnet.ro
UNICEF

12:00

George Maior, despre dorinta PSD-ALDE de a-l demite: Eu sunt un singur om, ei sunt o coalitie aflata la putere. Rechemarea mea ar fi o greseala

Adevărul Adevărul,
George Maior, despre dorinta PSD-ALDE de a-l demite: Eu sunt un singur om, ei sunt o coalitie aflata la putere. Rechemarea mea ar fi o greseala

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat, miercuri ca, din punctul sau de vedere, rechemarea sa in tara ar fi o greseala,in conditiile in care si-a facut datoria in Statele Unite. De asemenea, Maior a subliniat ca el este unul singur, in timp ce de partea cealalta este coalitia aflata la putere. continuă pe Adevărul

George Maior, despre vizita platita a lui Liviu Dragnea in SUA: Am informat acasa ca nu sunt invitati in calitate oficiala lideri straini (FOTO)

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a fost intrebat miercuri, in cadrul audierii din Comisia de politica externa din Senat, ce stie despre vizita platita a lui Liviu Dragnea in SUA, din urma cu mai.

George Maior, despre o posibila rechemare: Ar fi o greseala politica

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a vorbit, miercuri, despre o posibila rechemare. Fostul sef SRI spune ca acest lucru arfi o greseala. Parteneriatul Romania este acum la cel mai inalt.

Victor Ponta a publicat o poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si le cere celor din CEx sa il intrebe pe liderul PSD cat de tare lupta el cu Maior in anii trecuti

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminica seara pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe curajosii din CEx sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti.

Tariceanu, atac dur la adresa lui George Maior: Ce ii reproseaza ambasadorului roman la Washington

Calin Popescu Tariceanu s-a lansat miercuri intr-o serie de critici dure la adresa ambasadorului roman in Statele Unite, George Maior, la doar cateva ore dupa audierea diplomatului in comisia de politica.

George Maior: Nu am nimic sa-mi reprosez. Daca exista un interes politic pentru rechemarea mea, trebuie sa fie explicat

George Maior a declarat miercuri, la finalul audierii sale in Comisia pentru politica externa din Senat ca nu are nimic sa-si reproseze cu privire la activitatea sa de ambasador al Romaniei in SUA si a vorbit.

Tariceanu cere rechemarea lui George Maior, ca urmare a declaratiilor cu privire la scrisoarea lui Giuliani

Presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a cerut rechemarea in tara, de la misiunea diplomatica, a ambasadorului Romaniei in Statele Unite, George Maior, in cadrul Comisiei de Politica Externa a Senatului. Lui Maior i se imputa ca declaratiile.

George Maior: Nu m-am implicat in politica interna a SUA. Este o afirmatie complet falsa

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a sustinut miercuri, in cadrul audierii din Comisia de politica externa din Senat, ca prin afirmatiile sale cu privire la scrisoarea avocatului lui Donald Trump,.

UPDATE George Maior, audiat n Comisia pentru politica externa a Senatului, ntr-o sedinta publica / Tariceanu anunta ca va cere MAE revocarea ambasadorului SUA

Ambasadorul in SUA, George Maior, este audiat, miercuri, in Comisia pentru politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la declaratiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, intr-o sedinta cu usile deschise. Vezi in text principalele declaratii. Sedinta este in desfasurare.

UPDATE George Maior, audiat n Comisia pentru politica externa a Senatului / Tariceanu anunta ca va cere MAE revocarea ambasadorului SUA / Maior: Nu nteleg cum poate fi stigamatizat ambasadorul unui stat care vorbeste adevarul

Ambasadorul in SUA, George Maior, a fost audiat, miercuri, in Comisia pentru politica externa a Senatului, pentru a da explicatii cu privire la declaratiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, intr-o sedinta cu usile deschise. Vezi in text principalele declaratii.

George Maior, asteptat sa dea explicatii in fata parlamentarilor: Ambasadorul Romaniei in SUA, audiat miercuri in Comisia de politica externa a Senatului

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, va fi audiat miercuri, la ora 13. 00, in Comisia de politica externa a Senatului, in legatura cu recentele declaratii pe care le-a facut in spatiul public,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )