Libnet.ro
UNICEF

23:00

Hans Klemm, mesaj TRANSANT pentru PSD-ALDE, la receptia organizata de Ambasada SUA

B1 B1,
Hans Klemm, mesaj TRANSANT pentru PSD-ALDE, la receptia organizata de Ambasada SUA

Statele Unite vor aplauda imbratisarea de catre Romania a unui viitor democratic, inclusiv a unui sistem judiciar independent, a declarat ambasadorul Hans Klemm in cadrul unui discurs, cu ocazia celei de-a 242-a. continuă pe B1

SUA apreciaza faptul ca Guvernul sprijina cinematografia romaneasca. Hans Klemm: Salutam recenta, extrem de binevenita decizie a Guvernului de a introduce un program pentru stimularea filmului (VIDEO)

Cu ocazia implinirii a 242 de ani de la Ziua Independentei, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a facut un anunt istoric pentru industria filmului romanesc, informeaza B1 TV. Acesta.

Vicepremierul Ana Birchall, intalnire cu ambasadorul american Hans Klemm

Ambasadorul american Hans Klemm a primit-o joi pe AnaBirchall, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Aceasta intalnire are loc dupa ce oficialul roman a fost.

JUDECATORII se revolta dupa ce Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a sesizat Comisia de la Venetia! MESAJ transant catre coalitia PSD-ALDE

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania reactioneaza dupa decizia de joi a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, cu privire la sesizarea Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept a Consiliului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )