Libnet.ro
UNICEF

06:45

Am fost surprinsi de modificarile aduse legii offshore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am fost surprinsi de modificarile aduse legii offshore

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca parlamentarii formatiunii sale au fost luati pe nepregatite de o serie de modificari aduse proiectului legii offshore si a cerut Ministerului de Finante sa prezinte evaluari din care sa reiasa impactul pe care il au amendamentele propuse. continuă pe Ziarul Bursa

Petrolistii acuza ca modificarile aduse legii offshore fac imposibila luarea deciziilor finale de investitie: Stabilitatea fiscala este complet inlaturata

Companiile petroliere avertizeaza ca modificarile aduse marti, pe repede-inainte, legii offshore pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra fac imposibila luarea deciziilor finale de investitie, din cauza cresterii substantiale a nivelului de taxare, ei invitand autoritatile la dialog.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: Noile amendamente aduse legii offshore vor descuraja investitiile din Marea Neagra

Noile amendamente la legea offshore propuse si adoptate marti de comisiile de specialitate din Camera Deputatilor vor avea consecinte negative pentru industria romaneasca de petrol si gaze si vor descuraja investitiile din Marea Neagra, avertizeaza Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG), intr-un comunicat.

Statul roman iese castigator din aceasta batalie

Presedintele Comisiei pentru industrii, deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat, astazi, ca prin modificarile aduse legii offshore statul roman iese castigator din aceasta batalie pe ambele planuri si din punctul de vedere al veniturilor si al interesului investitorilor, potrivit Agerpres.

Tariceanu si Dragnea, schimb de replici pe tema legii offshore

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca parlamentarii formatiunii sale au fost luati pe nepregatite de o serie de modificari aduse proiectului legii offshore si a cerut Ministerului de.

Producatorii de gaze naturale din Marea Neagra, prima reactie dupa modificarea Legii Offshore: Schimbarile fac imposibila luarea deciziei de investitie!

Producatorii care detin concesiuni de exploatare a gazelor din Marea Neagra au reactionat dupa modificarile aduse Legii Offshore, ieri, in Comisia de Industrii si Servicii de la Camera Deputatilor si anunta ca productia de gaze naturale de la mare adancime este imposibil de realizat daca se pastreaza noul sistem de taxare.

Dragnea, despre reintoarcerea legii offshore la Comisie: Nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

Dragnea: PSD a fost de acord cu retrimiterea Legii offshore la comisie pentru ca nu exista majoritate / Ne mentinem pozitia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca social-democratii au fost de acord cu retrimiterea la comisie a Legii offshore pentru ca nu a existat o majoritate pentru adoptarea proiectului. El a spus insa ca partidul isi mentine pozitia exprimata pe acest subiect, iar discutiile de la comisie trebuie sa fie transparente. intrebat daca PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, Dragnea a spus vom vedea.

Dragnea recunoaste pentru prima data ca nu a avut majoritate in Parlament: Proiectul legii offshore, retrimis la comisie (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a recunoscut miercuri ca PSD nu a avut majoritate pentru ca proiectul legii offshore sa ajunga la votul final, asa cum era planificat. PSD a fost de acord sa se reintoarca la.

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii si ALDE au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita din nou in biroul lui Liviu Dragnea. in semn de protest, petrolistii au parasit sala.

Un nou scandal la dezbaterea legii offshore: Modificari radicale aduse taxarii. Petrolistii au parasit sala

Parlamentarii puterii au adus, marti, noi modificari radicale la legea offshore, care cresc semnificativ taxarea gazelor din Marea Neagra. Dezbaterile din comisii s-au lasat cu scandal, deoarece opozitia acuza ca amendamentele au fost depuse cu doar cateva ore inainte de discutii si ca legea a fost stabilita in biroul lui Liviu Dragnea. in semn de protest, petrolistii au parasit sala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )