Libnet.ro
UNICEF

11:00

Carmen Dan reactioneaza dupa ce Jandarmeria a amendat un surdo-mut pentru ca a strigat anti-PSD: Sunt convinsa ca... (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan reactioneaza dupa ce Jandarmeria a amendat un surdo-mut pentru ca a strigat anti-PSD: Sunt convinsa ca... (VIDEO)

Ministru de Interne reactioneaza in cel mai recent scandal care afecteaza imaginea Jandarmeriei. Jandarmeria a impartit amenzi dupa Congresul PSD din 10 martie. Mai multe persoane au fost amendate. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al PNL: Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi la procesul de la ICCJ. Este inacceptabil iar ministra de Interne a lui Liviu Dragnea trebuie sa raspunda

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris miercuri, peFacebook,ca Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi in procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar acest lucru este inacceptabil. De asemenea, acesta ii cere explicatii ministrului de Interne, Carmen Dan.

Carmen Dan, despre sanctionarea protestatarului surdo-mut: Este o eroare de redactare a procesului verbal, se fac verificari

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a spus joi, referitor la cazul protestatarului surdo-mut care a fost amendat la manifestatia din timpul Congresului Extraordinar al PSD ca este vorba despre o eroare de redactare, urmand ca verificarile cerute de seful Jandarmeriei sa fie incheiate cat mai curand.

Carmen Dan, despre prezenta jandarmilor la ICCJ, unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea: Era notificat un protest, este firesc sa fie prezente forte de ordine

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a spus ca nici ea, nici altcineva nu a cerut nimeni Jandarmeriei sa suplimenteze numarul de jandarmi prezenti miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea si unde au fost mobilizate foarte multe forte de ordine, relateaza News. ro. Carmen Dan a precizat ca in fata instantei fusese anuntat un protest, iar prezenta jandarmilor la adunari publice este fireasca.

Carmen Dan, despre amendarea unui barbat surdo-mut pentru ca ar fi scandat la un miting: S-au dispus verificari. Acolo este o eroare de redactare a procesului-verbal

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca la nivelul Jandarmeriei se desfasoara verificari in cazul contraventiei date de jandarmi unei persoane cu deficiente de auz care a participat la protestul organizat in ziua Congresului PSD, subliniind ca, din cate stie, acolo este o eroare de redactare a procesului-verbal, relateaza Agerpres.

Decizie de ultima ora in contextul codului portocaliu de ninsori! Carmen Dan: Am directionat forte si utilaje suplimentare in judetele sub avertizare

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus joi, in cadrul comandamentului intrunit in contextul codului portocaliu de ninsori, ca solicita o atentie sporita din partea autoritatilor in zonele aflate sub.

Carmen Dan, despre prezenta jandarmilor la ICCJ, la procesul lui Liviu Dragnea: Era notificat un protest, este firesc sa fie prezente forte de ordine

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat ca nu a cerut nimeni Jandarmeriei sa suplimenteze numarul de jandarmi prezenti miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea.

REVINE IADUL ALB! Muntenia, principala zona afectata. Carmen Dan avertizeaza autoritatile locale (VIDEO)

Carmen Dan a declarat ca Muntenia va fi principala zona vizate de ninsori si viscol in perioada urmatoare. Ministrul de Interne a mai precizat ca exista risc de inundatii si a solicitat autoritatilor locale s.

Carmen Dan, despre jandarmii care s-au facut scut in jurul lui Liviu Dragnea: Au aplicat legea! (VIDEO)

Ministrul de Interne nu vede nicio problema cu faptul ca jandarmii s-au facut scut, miercuri, in jurul lui Liviu Dragnea, cand acesta s-a prezentat la Curtea Suprema pentru a fi audiat. Social-democrata.

Scandalul Cambridge Analytica: PSD reactioneaza dupa informatiile privind posibila implicare a partidului in acest caz

PSD reactioneaza in scandalul Cambridge Analytica. Referitor la zvonurile vehiculate in presa privind o presupusa colaborare intre Partidul Social Democrat si SCL Cambridge Analytica, precizam ca PSD nu.

Reactia lui Dan Negru dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Realizatorul de televiziune Dan Negru critica vehement reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorgh.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )