Libnet.ro
UNICEF

01:05

AMNISTIA si GRATIEREA intra in CExN! Anunt de ULTIMA ORA din PSD!

B1 B1,
AMNISTIA si GRATIEREA intra in CExN! Anunt de ULTIMA ORA din PSD!

Aministia si gratierea se vor discuta in sedinta CExN PSD de duminica, a anuntat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Edilul este de parere ca discutiile trebuie sa fie pe OUG, nu lege. Se va. continuă pe B1

Anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Lider UDMR: Decidem cum votam cu o zi inainte

Anunt exploziv facut de UDMR! Formatiunea maghiarilor va decide cu o zi inaintea votului daca sustine sau nu motiunea de cenzura. Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, le reproseaza insa.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Intra in tara un sistem frontal! Cod portocaliu de ninsori si viscol

Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Specialistii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol pentru judetele Timis si Caras-Severin, dar si pentru zonele de munte din mai multe.

Sondaj. Romanii resping intr-o proportie covarsitoare amnistia si gratierea. Chiar si votantii PSD se impotrivesc

Ordonanta de urgenta privind amnistia gratierea condamnatilor, pregatita de PSD, e respinsa intr-o proportie covarsitoare de societate: 74% din romani se impotrivesc demersului PSD care l-ar salva pe Liviu Dragnea de condamnare, arata un sondaj realizat de Institutul de Studii Sociale si Politice ISSPOL). Nici macar votantii coalitiei PSD- ALDE nu sunt de acord cu amnistia si gratiere: 64% se declara impotriva.

Vreme severa in sud-vestul tarii. Anunt de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila de sambata dimineata, in noua judete, respectiv o avertizare Cod galben de ninsori.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora: Avem doua vaccinuri contra cancerului pulmonar, dezvoltate la Havana

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut, alaturi de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, o vizita oficiala la Havana, la inceputul lunii decembrie, pentru a discuta cu vicepresedintele Cubei si omologii.

Avertizare meteo de ultima ora

Mai multe localitati din judetele Arad, Bihor, Timis, Arges si Dambovita se afla, joi seara, sub Cod galben de ceata si polei. Potrivit atentionarilor nowcasting emise de Administratia.

ULTIMA ORA! Un ofiter SPP a fost gasit iMPUSCAT in camera sa

Un ofiter al Serviciului de Protectie si Paza SPP), aflat in misiune internationala de protectie sub egida Natiunilor Unite in Libia, a fost gasit impuscat in camera sa din incinta bazei ONU din.

ULTIMA ORA! Un ofiter SPP a fost gasit iMPUSCAT in camera de hotel din incinta bazei ONU (VIDEO)

Un ofiter al Serviciului de Protectie si Paza SPP), aflat in misiune internationala de protectie sub egida Natiunilor Unite in Libia, a fost gasit impuscat in camera sa din incinta bazei ONU din.

ULTIMA ORA Focuri de arma n centrul orasului Strasbourg, unde are loc Trgul de Craciun: cel putin un mort si zece raniti / Atacatorul, urmarit de politie

Focuri de arma in centrul orasului Strasbourg, in apropiere de Targul de Craciun. Potrivit serviciilor de urgenta, cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite. 54: Ministrul de Interne francez confirma ca atacatorul a fost identificat si spune ca este un cunoscut al politiei, avand antecedente infractionale Reuters)22. 40: Prefectura locala anunta un nou bilant al victimelor: un mort si zece raniti. De asemenea, politia anunta ca l-a identificat pe atacator si este pe urmele acestuia Reuters)22. 33: Macron il trimite pe ministrul de Interne Strasbourg. Prima reactie a Presedintiei franceze:22. 20 Ministrul francez de interne, Christophe Castaner, anunta pe Twitter ca urmareste impreuna cu Laurent Nunez, seful Directiei Generale a Securitatii Interne, situatia din Strasbourg. 07: Prefectura departamentului Bas-Rhin anunta un bilant de un mort si sase raniti. Atacatorul este inca in libertate, a informat o sursa din politie pentru Le Figaro. 03: Un doctor roman din Strasbourg, contactat de HotNews. ro, spune ca spitalele au primit planul alb, ceea ce inseama ca doctorii disponibili trebuie sa se prezinte imediat la serviciu, iar cei care nu se afla in zona sa fie in stare de alerta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )