Libnet.ro
UNICEF

15:45

Niculae Badalau, despre o ordonanta privind aministia si gratierea: Ar insemna un punct zero pentru romani, un nou inceput

Adevărul Adevărul,
Niculae Badalau, despre o ordonanta privind aministia si gratierea: Ar insemna un punct zero pentru romani, un nou inceput

Niculae Badalau a declarat, sambata, inaintea sedintei CEx a PSD, ca o ordonanta privind aministia si gratierea unor fapte penale ar trebui discutata mai larg si mai ales cu societatea civila, el spunand ca ar sustine un astfel de act normativ in sensul in care trebuie sa avem o justitie corecta, independenta. Potrivit acestuia, o astfel de OUG ar reprezenta un punct zero pentru romani, un nou inceput. continuă pe Adevărul

Niculae Badalau, despre o ordonanta privind aministia si gratierea: Ar insemna un punct zero pentru romani, un nou inceput

Niculae Badalau a declarat, sambata, inaintea sedintei CEx a PSD, ca o ordonanta privind aministia si gratierea unor fapte penale ar trebui discutata mai larg si mai ales cu societatea civila, el.

Niculae Badalau (PSD): Nu este exclus ca domnul Tariceanu sa fie candidatul nostru la prezidentiale

Senatorul social-democrat Niculae Badalau a declarat, sambata, ca nu exclude varianta ca PSD si ALDE sa desemneze un candidat comun la alegerile prezidentiale de anul viitor, potrivit Agerpres .

Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Imagini REVOLTATOARE cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD (VIDEO)

Imagini revoltatoare cu unul dintre cei mai importanti baroni din PSD. Un video care il are in prim-plan pe senatorul PSD Niculae Badalau, primind o dedicatie la o petrecere de manele cu versurile sa vina.

UPDATE // Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Dedicatie REVOLTATOARE pentru Niculae Badalau! // Reactia senatorului PSD: E greu cu lautarii, ei canta ce vor! (VIDEO)

UPDATE: Niculae Badalau sustine ca dedicatia injurioasa la adresa romanilor din diaspora nua fost data de el. Mai mult, baronul PSD afirma ca dezaproba in totalitate un astfel de limbaj. Eu am.

Dragnea: Nu cred ca se va discuta Ordonanta privind amnistia si gratierea

Liviu Dragnea a spus vineri, la sosirea la Comitetului Executiv National CExN), ca nu crede ca va fi discutata Ordonanta privind gratierea si ca nu i se va cere demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )