Libnet.ro
UNICEF

21:02

Codrin Stefanescu: Eo discutie foarte serioasa si aplicata in interiorul partidului pe amnistie si gratiere

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu: Eo discutie foarte serioasa si aplicata in interiorul partidului pe amnistie si gratiere

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni, ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va exista cat de curand si ca. continuă pe Antena3

PSD nu renunta la amnistie si gratiere. Codrin Stefanescu: E o discutie foarte serioasa in partid

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni, ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va exista cat de curand si ca social-democratii nu au renuntat nici la amnistie si gratiere, potrivit Agerpres.

CODRIN STEFANESCU, DESPRE VIITORII EUROPARLAMENTARI: Vom avea cadre, unul si unul

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat astazi, la Sibiu, ca partidul se afla in campanie electorala si ca primele discutii despre alegerile europarlamentare si posibilii nominalizati vor incepe in 15 februarie, la sediul central al partidului.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, njurati pe strada de un protestatar / Stefanescu: Un parazit care njura pe bani externi

Secretarul generat al PSD,Codrin Stefanescu, si deputatul Eugen Nicolicea au fost injurati vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, aceasta acuzand legile ce au eliberat infractorii din penitenciare. in incidentul de vineri, Nicolicea l-a facut prost pe Olteanu, iar sambata, Stefanescu a declarat ca acesta este un parazit care injura pe bani externi.

Codrin Stefanescu: Nu am renuntat la amnistie si gratiere, nu vom ceda nici macar un milimetru. Vom avea si cateva surprize in luna februarie

Codrin Stefanescu a declarat ca social-democratii discuta in continuare despre amnistie si gratiere. Secretarul general al PSD a mai spus ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduti la Sibiu VIDEO

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Bogdan Trif au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa.

Codrin Stefanescu: in Sibiu exista o omerta in jurul lui Klaus Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat astazi la Sibiu sa sibienii ar trebui sa inteleaga ca in judet exista o omerta instaurata de presedintele Klaus Iohannis si camarila sa.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduiti si injurati la Sibiu (VIDEO)

Liderii PSD Eugen Nicolicea si Codrin Stefanescu au fost huiduiti in plina strada, la Sibiu. De acelasi tratament a avut parte si ministrul Turismului, Bogdan Trif, care se afla alaturi de.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul turismului, huiduiti la Sibiu

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa scandeze impotriva lor, scrie Mediafax.

VIDEO Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul turismului, huiduiti la Sibiu

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa scandeze impotriva lor, scrie Mediafax.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduti la Sibiu

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti, in aceasta dupa-amiaza, la Sibiu, de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )