Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cum a reusit Dragnea sa-si securizeze din nou pozitia de lider al PSD: Fond de 10 milarde de euro pentru investitii si infrastructura si ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale - doua decizii cruciale luate n sedinta CEX

Hotnews Hotnews,
 Cum a reusit Dragnea sa-si securizeze din nou pozitia de lider al PSD: Fond de 10 milarde de euro pentru investitii si infrastructura si ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale - doua decizii cruciale luate n sedinta CEX

Liviu Dragnea a reusit din nou sa-i linisteasca pe liderii locali si pe parlamentari. in sedinta Comitetului Executiv, Dragnea a promis bani, a impartit functii si a temperat avantul celor care cereau amnistie si gratiere. Astfel, Dragnea a anuntat ca Guvernul va aloca pentru investitii si infrastructura un fond de 10 miliarde de euro si i-a asigurat pe parlamentari ca in urmatoarea perioada PSD va racola deputati din randul partidelor din Opozitie. in ceea ce priveste problema amnistiei si gratierii, liderul PSD i-a calmat pe liderii locali anuntand ca Guvernul va da OUG pe Codurile Penale . Toate masurile au fost anuntate in contextul in care PSD a pierdut doar intr-o luna sapte parlamentari si alti trei deputati urmau sa-si anunte plecarea saptamana aceasta. De asemenea, in ultima perioada, liderii locali faceau presiuni puternice pentru emiterea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. continuă pe Hotnews

Replica dura a lui Igor Dodon, dupa ce a fost suspendat din nou

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost suspendat din nou luni, iar Curtea Constitutionala l-a desemnat pe Andrian Candu pentru a exercita interimatul functiei in vederea promulgarii a cinci legi pe care.

Senatorii au amanat din nou raportul in cazul cererii de incepere a urmaririi penale a lui Tariceanu

Membrii Biroului permanent din Senat au decis, luni, prelungirea cu zece zile a termenului pentru intocmirea raportului de catre senatorii juristi in cazul cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva presedintelui Senatului, Calin.

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou: Si-a anuntat candidatura la ALEGERILE de anul viitor (FOTO)

Soferul masinii cu placute anti-PSD, care a fost protagonistul unui scandald e amploare la mitingul diasporei din 10 august, revine. Tanarul Razvan Stefanescu, stabilit in Suedia de mai multi ani, a anunta.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 6 DECEMBRIE Aurul - din nou in atentia investitorilor

Cotatia aurului a crescut cu 1,1%, in intervalul 29 noiembrie - 6 decembrie, pretul metalului pretios inregistrand deprecieri doar in doua din cele sase zile analizate, depasind astfel nivelul de 1. 240 de dolari/uncie, in conditiile in care, in perioada avuta in vedere, pietele de actiuni internationale s-au confruntat cu scaderi importante ale cotatiilor.

Cum a ajuns pojarul sa fie din nou o problema

Pojarul pare sa isi re)faca simtita prezenta in mai multe zone din lume, din cauza vaccinarii insuficiente a copiilor - fenomen care a fost alimentat puternic de miscarea.

Mircea Badea a facut din nou show la TV. Cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea cand ii asculta SRI

Mircea Badea a povestit, joi, pe pasa cu Sinteza zilei cum vorbea la telefon cu Mihai Gadea in urma cu doi ani, cand statul paralel pornise operatiunea de evacuare a postului Antena 3 din sediul care i-a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )