Libnet.ro
UNICEF

16:46

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea anunta OUG privind Legea offshore: Ma intereseaza ca ceea ce s-a decis politic ca si principii sa fie puse foarte clar si riguros in formule si in texte

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru clarificarea Legii offshore, lege adoptata recent in Parlament, a anuntat, duminica seara, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

Dragnea, despre mitingul romnilor din Diaspora: Eu nu-i opresc, nu vor fi un milion

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora sa-l desfasoare, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis, relateaza Agerpres.

Dragnea, despre intalnirea Iohannis-Dancila: Se pare ca a avut loc la solicitarea Bruxelles-ului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca intalnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc la solicitarea Bruxelles-ului, iar tema discutiilor a fost preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania.

Dragnea, despre disputa Teodorovici-Misa privind casa pierduta de Iohannis: Astept un raspuns clar

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca asteapta un raspuns clar in ceea ce priveste imobilul din Sibiu pierdut in instanta in 2015 de catre familia presedintelui Klaus Iohannis si care nu a fost trecut pana acum in proprietatea statului, pentru ca sunt bani care ar fi trebuit sa ajunga deja in bugetul statului.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )