Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dragnea, dupa CEx:Nu ma intereseaza ordonanta pe amnistie. Vor s-o dea la Guvern, s-o dea

Adevărul Adevărul,
Dragnea, dupa CEx:Nu ma intereseaza ordonanta pe amnistie. Vor s-o dea la Guvern, s-o dea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa victoria inregistrata in sedinta CEx, ca va continua lupta cu statul paralel pentru a zdrobi acest sistem odios care distruge vieti in Romania. continuă pe Adevărul

Prima schimbare anuntata de Dragnea dupa CEx: TONI GREBLA va prelua Secretariatul General al Guvernului

Toni Grebla, fost judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei va prelua functia de secretar general al Guvernului, premierul Viorica Dancila urmand sa semneze numirea in cursul saptamanii viitoare a.

Dragnea: Nu ma mai intereseaza o Ordonanta pe amnistie si gratiere. Au fost colegi care au facut presiune pentru emiterea ei. Dancila s-a opus

Am discutat de amnistie si gratiere. Le-am spus cape mine personal nu ma mai intereseaza OUG la guvern. Unii colegi au tinut luni de zile presiune pentru aceasta OUG, premierul Dancila a rezistat, a .

Liviu Dragnea: Pe mine personal nu ma mai intereseaza ordonanta privind amnistia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, personal, nu este interesat de o ordonanta privind amnistia. Am discutat despre amnistie si gratiere, ca am auzit tot felul de variante .

Prima reactie a lui Dragnea dupa disputele din CEx: Va exista un vot

In timpul sedintei CEx, presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit putin din sala, suficient cat sa transmita ca razboiul din partid se va transa printr-un vot. Potrivit unor surse politice, Dragnea are o majoritate lejera in CEx.

Ponta, dupa CEx-ul PSD: Romania va prelua presedintia UE cu o gasca de infractori de Teleorman - reteta sigura pentru rusine si dezastru

Victor Ponta considera ca, dupa victoria lui Liviu Dragnea la sedinta CEx de vineri, a disparut ultima speranta de reformare din interior a partidului. PSD a pierdut / Dragnea a castigat / ultima.

Prima reactie a lui Dragnea dupa aparitia scrisorii prin care se i se cere demisia: Ma duc la CEx (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa faca declaratii in fata reporterilor prezenti la Parlament in contextul in care a aparut public scrisoarea prin care i se cere demisia din fruntea PSD si a Camerei.

Victor Ponta, dezamagit dupa CEx-ul PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, a disparut ultima speranta de reformare din interior a partidului. PSD a pierdut / Dragnea a castigat /.

Paul Stanescu: Sper ca, dupa CEx-ul de maine, toti parlamentarii social-democrati care au plecat sa revina in PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a declarat joi, la Braila, ca spera ca, dupa reuniunea Comitetului Executiv National, care va avea loc vi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )