Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dragnea: Ca va fi ordonanta pe amnistie si gratiere, eu nu ma opun / Pentru PSD e o obsesie de a face dreptate pna la capat

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Ca va fi ordonanta pe amnistie si gratiere, eu nu ma opun / Pentru PSD e o obsesie de a face dreptate pna la capat

Liviu Dragnea inisista ca o ordonanta pentru amnistie si gratiere nu este exclusa, daca nu exista o alta solutie pentru a repara toate nedreptatile. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, in pragul unei crize de nervi de fata cu jurnalistii cand a fost intrebat de OUG pe amnistie si gratiere: Pentru PSD este o OBSESIE... (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut joi, la Palatul Parlamentului, o criza de nervi atunci cand a fost intrebat, in mod repetat de jurnalisti, despre vehiculata ordonanta de.

USR a venit, din nou, cu pancarte in plen. Alesii ii cer lui Dancila sa nu dea ordonanta pe amnistie si gratiere

Alesii USR au venit la motiunea de cenzura cu pancarte pe care au mesaje in care ii cer Vioricai Dancila sa nu dea ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere.

Iohannis: Nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti seara, ca, daca ne uitam in urma, la ce s-a mai intamplat cu guvernele pesediste, nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere.

Iohannis incearca sa blocheze ordonanta pe amnistie si gratiere: i-a cerut premierului sa-i dea agenda de lucru a fiecarei sedinte de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila sa ii trimita genda fiecarei sedinte de Guvern, in incercarea de a impiedica o ordonanta pe amnistie si gratiere.

Iohannis: PSD, sub Dragnea, a ajuns un partid antieuropean, anti-Justitie. PSD e in opozitie cu romanii. Nu cred ca se va da ordonanta de amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a taxat discursul sustinut de Liviu Dragnea la Congresul de duminica al PSD. Faptul ca Romania, in 2018, a ajuns sa discute public daca sa dam sau nu amnistie si gratiere pentru politicieni corupti este inimaginabil, a spus seful statului. Iohannis e optimist: nu crede ca Guvernul va adopta ordonanta dorita de Liviu Dragnea. Cred ca mai exista oameni responsabili, a spus presedintele.

Cum incearca Ciolos sa blocheze Ordonanta pentru amnistie si gratiere

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca PLUS, noul partid pe care il conduce, va depune la Curtea de Apel o cerere de suspendare a oricarui act administrativ care ar putea fi elaborat la nivelul Guvernului in vederea modificarii Codului penal si a Codului de procedura penala, dar si a adoptarii unor reglementari referitoare la amnistie si gratiere.

Iohannis si cere scuze dupa gafa cu autistii. Purtator de cuvnt: Presedintele nu a avut sub nicio forma intentia de a ncalca dreptul la demnitate a persoanelor care sufera de autism

Presedintele Klaus Iohannis si-a cerut scuze daca au fost persoane care s-au simtit lezate dupa ce a afirmat ca, daca ne uitam in urma, la ce s-a mai intamplat cu guvernele pesediste, nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre ordonanta pe amnistie si gratiere. Iohannis: Nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere.

UPDATE Iohannis, despre amnistie si gratiere: Este o catastrofa / Nu a existat niciodata asa ceva n Romnia, nici pe vremea comunistilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, intrebat despre o Ordonanta amnistie si gratiere, la o dezbatere cu tinerii, ca este o catastrofa si ca nu a existat niciodata asa ceva in Romania, nici macar pe vremea comunistilor. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere a fost sa arate ca este marinimos, dar in niciun caz sa albeasca dosarele colegilor de partid, a afirmat Iohannis, avertizand ca democratia este in pericol.

Radu Banciu: Seful PSD si-a iesit din minti si a inceput sa urle la toata lumea. Dragnea vorbeste despre onestitate, adica onestitatea de a nu fi prins (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre PSD, Liviu Dragnea si discursul sustinut de acesta la Consiliul National al partidului. PSD a castigat zdrobitor.

Surse: Ordonanta de urgenta care a prabusit bursa va fi introdusa pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de guvern de azi. Iohannis e asteptat la Guvern

Guvernul se reuneste joi in sedinta, prima de cand presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat intentia de a participa la sedintele Executivului, insa pana la aceasta ora, programul sefului statului nu fost facut public, astfel incat prezenta sa la Palatul Victoria nu este certa. Pe ordinea de zi a sedintei de guvern nu figureaza ordonanta de amnistie si gratiere, insa documentul ar putea aparea pe ordinea de zi suplimentara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )