Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: Dragnea nu a dat OUG pentru aministie si gratiere pentru ca a vrut sa aiba aceasta moneda de schimb

Adevărul Adevărul,
Firea: Dragnea nu a dat OUG pentru aministie si gratiere pentru ca a vrut sa aiba aceasta moneda de schimb

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, la Antena 3, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dat pana acum Ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere pentru ca a vrut sa aiba o moneda de schimb cu lume importanta. Edilul spune ca Ordonanta va fi emisa cand Dragnea va avea nevoie, altfel ramane fara acest mic obiect de santaj. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul Bucurestiului. Ar fi insemnat falimentarea Capitalei

Gabriela Firea a declarat ca primul conflict major pe care l-a avut cu Liviu Dragnea a avut loc la finele anului trecut, cand se lucra la bugetul pe acest an. La acea vreme, Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul.

Firea: Dragnea a vrut sa o puna premier pe Carmen Dan

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca, dupa schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut sa o puna pe Carmen Dan premier, dar colegii din Comitetul Executiv National al partidului s-au.

Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele / Cred ca o retragere a lui ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose. Firea: Daca as fi mers la nunta lui Dragnea Jr ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine.

Gabriela Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose.

Gabriela Firea: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a declarat ca discutia sa cu comisarul european Corina Cretu, despre ingrijorarile membrilor Comisiei Europene privind situatia din Romania, a avut.

Gabriela Firea pregateste conditii drastice pentru taximetristii din Capitala

Primarul general al Capitalei doreste sa reglementeze cat mai repede activitatea de taximetrie din Bucuresti. Gabriela Firea a pregatit pentru sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care va avea loc joi, un proiect de hotarare privind regulamentul-cadru pentru organizarea si executarea serviciului public de transport in regim de taxi.

Orban, despre OUG pentru eliminarea protocoalelor: Este o amnistie mascata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, duminica, dupa sedinta care a avut loc la BPN, ca o ordonanta de urgenta pentru anularea protocoalelor si a efectelor acestora este o amnistie mascata si ca liberalii isi doresc modificarea legii de organizare si functionare a CCR, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )