Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa

Adevărul Adevărul,
Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca o spioneaza, atat la serviciu, cat si acasa. Or fi tot oameni de la Carmen Dan?, se intreaba Firea. Cat despre ordonanta de amnistie si gratiere, despre care se vehiculeaza ca ar fi pregatita la Guvern, Firea spune ca o sustine, dar cu conditia sa fie legala si dezbatuta anterior in conducerea PSD. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Firea, nou atac la adresa lui Dragnea: Sper ca mai multi colegi din PSD se vor trezi si vor lua atitudine. Ce spune despre o candidatura la prezidentiale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat, duminica seara, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, acesta fiind acuzat de faptul ca el este cel care ia toate deciziile in partid. Mai mult, Firea a solicitat ca si alti colegi sa-si spuna nemultumirile.

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara ca are informatii certe ca Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care ii urmaresc activitatea si urmaresc cladirea Primariei.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

Gabriela Firea, acuzatie-bomba: Dragnea ma spioneaza! Am informatii certe!

Antena 3 va ofera cea mai spectaculoasa seara televizata a anului, de la ora 21. Primarul General al Capitalei, unul dintre liderii importanti ai PSD, Gabriela Firea, vine la Antena 3. Lupta impotriva lui.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )