Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gabriela Firea: PSD este condus dictatorial

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: PSD este condus dictatorial

Partidul Social Democrat este condus unic, dictatorial, iar cine indrazneste sa aiba anumite pareri este acuzat ca face parte din statul paralel, ca este An Centenar sau ca nu doreste ordonanta pe amnistie. continuă pe Antena3

Gabriela Firea infige inca un cutit in spatele lui Dragnea

A mai fost criticat Liviu Dragnea din interior. De Ponta, Andronescu si altii. Dar niciodata asa de virulent, cu amanunte din bucataria interna a partidului, asa cum face acum Gabriela Firea. Si este singura pe frontul acesta. Cand trebuia sa fie aparata, macar ca femeie in fata unui barbat agresiv, toti barbatii din CEx au tacut malc. De frica lui Dragnea. Nu cred ca interventia Gabrielei Firea va ramane fara urmari in PSD.

Gabriela Firea: Sa nu ajungem ca intr-un partid condus dictatorial, in care daca spui ceva ti se inchide gura, ca nu esti solidar, ca e An Centenar, ca te-ai dat cu statul paralel...

Nu cred ca trebuie sa ajungem ca intr-un partid condus dictatorial, in care sa nu poti spune nimic, ca daca spui imediat ti se inchide gura, ca nu esti solidar, ca e Anul Centenar sau ca te-ai dat un.

Gabriela Firea: Voi spune mereu ce cred. Nu-mi plac sobolanismele. Am avut suficient parte de ele

Gabriela Firea a criticat in termeni duri lipsa de transparenta din PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea. Aceasta a dat de inteles ca Dragnea conduce partidul in mod dictatorial si ca imediat ti se inchide gu.

PSD a decis: Alegeri pentru conducerea a 11 organizatii judetene. Printre acestea si filiala condusa de Gabriela Firea

CExN al PSD a stabilit, sambata, la Neptun, sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind si organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, au declarat surse din partid. Decizia vine in contextul in care Gabriela Firea a fost cea care a intrat in conflict cu Liviu Dragnea pe care l-a atacat dur la finalul sedintei Comitetului Executiv, dupa ce solicitarea ei de demitere a protejatei Carmen Dan pentru violentele jandarmeriei din 10 august a fost respinsa.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Nu o sustine nimeni in partid pe Gabriela Firea

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat astazi ca grupul parlamentar este nemultumit de Gabriela Firea. Radulescu a mai spus ca edilul nu a facut nimic pentru Bucuresti, dar ca nu este vina partidului, si ca va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Conflict deschis in PSD. Gabriela Firea: Este o noua campanie de intoxicare a lui Dragnea. Eu ma luptam cu opozitia, cand altii taiau porcii cu statul paralel

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, sustine o conferinta de presa miercuri dimineata. in ultimele zile, Firea a lansat mai multe atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar si la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan.

Gabriela Firea, la Antena 3: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza / Cnd eu ma bateam cu Basescu care avea totul n mna, Dragnea negocia si taia porci cu statul paralel

Gabriela Firea l-a acuzat miercuri pe Liviu Dragnea, la Antena 3, ca a pus oameni sa o spioneze, sustinand ca are informatii certe in acest sens, si a spus ca in timp ce ea se batea cu fostul presedinte Traian Basescu, actualul lider al PSD negocia si taia porci cu statul paralel. in opinia sa, ordonanta privind amnistia si gratierea este doar o himera pe care Dragnea o foloseste ca moneda de schimb.

Gabriela Firea: Ni se repeta sa nu spunem nimic din ce l-ar deranja pe Liviu Dragnea. Eu cred ca o retragere a sa ar fi benefica pentru partid

Gabriela Firea a vorbit marti seara despre situatia din PSD, precizand ca, din punctul sau de vedere, in acest moment interesul Romaniei si cel al partidului din care face parte este sacrificatpentru.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )