Libnet.ro
UNICEF

19:45

IOHANNIS, intrebat daca va merge la TOATE sedintele de Guvern: SIGUR! (VIDEO)

B1 B1,
IOHANNIS, intrebat daca va merge la TOATE sedintele de Guvern: SIGUR! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la toate sedintele de Guvern. Iohannis a criticat in repetate randuri planul guvernantilor privind o OUG pe amnistie si gratiere, iar noile masuri anuntate i. continuă pe B1

Klaus Iohannis, ntrebat daca va merge la toate sedintele de Guvern: Sigur

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va merge la toate sedintele de guvern de acum incolo. intrebat de o ziarista daca va participa la toate sedintele de guvern, seful statului a raspuns: Sigur.

Grebla: Presedintele ar ncalca principiul competentelor institutiilor daca ar merge la toate sedintele de guvern

Secretarul sgeneral al Guvernului, Toni Grebla, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la toate sedintele Executivului ar echivala cu incalcarea principiului competentelor partajate ale institutiilor, autoritatilor si puterilor statului.

IOHANNIS, INTREBAT DACA SOTIA SA VA MERGE LA AUDIERILE DE LA PARCHET: Bineinteles, n-avem nimic de ascuns

Presedintele Klaus Iohannis a spus in aceasta seara, raspunzand unei intrebari, ca sotia sa, Carmen, se va prezenta la audieri la Parchetul General, unde a fost citata dupa o plangere vizand casele detinute, pentru ca nu are nimic de ascuns.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Iohannis: Voi merge la toate sedintele de Guvern. Presedintele ameninta PSD cu referendumul pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, la Viena, ca va merge la toate sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Seful statului a lasat de inteles ca ar putea declansa si referendumul pe Justitie.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

SONDAJ Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?

Presedintele Iohannis a anuntat ca va participa la sedintele de guvern si a calificat o eventuala OUG pentru amnistie si gratiere drept o eroare foarte grava pentru romani. Sefa guvernului a raspuns spunand ca il va invita pe presedinte la sedinta de guvern daca va considera necesar acest lucru. Iar deputatul Florin Iordache a spus ca Iohannis la guvern isi ia notite si cu asta basta. Sondaj HotNews. ro: Va rezolva ceva Iohannis daca participa la sedintele de guvern?.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

Politic show: Victor Ponta: Viorica Dancila a mintit chiar n Parlament spunnd ca nu va introduce nicio taxa noua; Hrjoana Iohannis-Dancila pe marginea prezentei presedintelui la sedintele de Guvern; Florin Iordache, despre amnistie si gratiere: Detinutii

Principalul martor al acuzarii in procesul lui Darius Valcov: Mi-a dat 1,5 milioane de lei cash. A luat banii dintr-un seif. Ionut Barbulescu este. Ilan Laufer numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Ilan Laufer, care l-a acuzat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )