Libnet.ro
UNICEF

10:31

Liderul socialistilor din Parlamentul European, mesaj transant pentru PSD: Nu exista temei pentru o amnistie

Adevărul Adevărul,
Liderul socialistilor din Parlamentul European, mesaj transant pentru PSD: Nu exista temei pentru o amnistie

Liderul grupului socialistilor europeni din Parlamentul European, Udo Bullmann, a declaratm, marti, ca Guvernul Dancila nu are de ce sa dea o lege a amnistiei si gratierii, cu toate ca a criticat unele abuzuri ale procurorilor,. continuă pe Adevărul

Dancila, despre discutiile din Parlamentul European: S-au referit numai la statul de drept, la justitie, dar nu am vazut pe nimeni care sa faca referire la drepturile omului

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, referindu-se la discutiile despre statul de drept din Parlamentul European, ca trebuie prezentat adevarul la Bruxelles pentru ca a existat multa dezinformare. Dancila a afirmat ca liderii europeni au vorbit despre statul de drept, dar nu au facut referire la drepturile omului.

n prima sesiune de la preluarea presedintiei de catre Romnia, Parlamentul European discuta sanctiunile pentru statele care nu iau masuri anticoruptie

Prioritatile Presedintiei Romaniei a Consiliului UE si evaluarea rezultatelor presedintiei austriece din ultimele sase luni, precum si regulile de inghetare a platilor UE catre statele membre care intervin in instantele judecatoresti sau care nu iau masuri impotriva fraudei si a coruptiei se afla pe agenda primei sesiuni plenare a Parlamentului European PE) ce va avea loc in perioada 14-17 ianuarie la Strasbourg, relateaza Agerpres.

IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Cancelarul austriac, criticat pentru ca nu a votat Pactul privind migratiile

Cancelarul conservator austriac Sebastian Kurz a fost criticat marti in Parlamentul European pentru retragerea tarii sale din Pactul mondial al ONU cu privire la migratii.

Premierul Dancila a ajuns la Parlamentul European

ACTUALIZARE: Viorica Dancila a ajuns la Parlamentul European ----- Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Parlamentul European va dezbate situatia tarilor ce nu respecta statul de drept, chiar in prima sesiune de la preluarea presedintiei rotative de catre Romania

Parlamentul European ar putea stabili masuri impotriva statelor membre care nu respecta domnia legii si nu fac eforturi pentru combaterea justitiei, chiar in prima sesiune de la preluarea presedintiei rotative de.

FOTO Discursul premierului Dancila n Parlamentul European, ntr-o sala aproape goala

Premierul Viorica Dancila a prezentat marti in Parlamentul European prioritatile Romaniei in ceea ce priveste presedintia Consiliului Uniunii Europene, insa sala a fost aproape goala.

Euroscola Day: 24 de elevi de la Colegiul National Barbu Stirbei, in Parlamentul European pe 18 ianuarie

Echipa Euroscola 2018 a Colegiului National Barbu Stirbei din Calarasi va reprezenta Romania la Euroscola Day in data de 18 ianuarie, in Parlamentul European de la Strasbourg. Evenimentul Ziua Euroscola este organizat la Strasbourg de mai multe ori pe an. Fiecare eveniment reuneste peste 500 de elevi din toata Uniunea Europeana.

Premierul Dancila, la Parlamentul European

ACTUALIZARE: in Romania nu este incalcat statul de drept ----- * ACTUALIZARE: Este important ca utilizarea fondurilor europene sa fie in interesul beneficiarului direct ----- * ACTUALIZARE: Obiectivul central al presedintiei Romaniei la Consiliul UE este de a contribui la o Europa mai unita si mai coeziva ----- * ACTUALIZARE: Dancila acuza parlamentarii europeni ca sunt dezinformati ----- * ACTUALIZARE: Viorica Dancila a ajuns la Parlamentul European -----.

Ion Iliescu, mesaj clar pentru clasa politica: Uniunea Europeana nu poate fi tap ispasitor pentru neputintele noastre, pentru esecurile noastre

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu are un mesaj clar pentru clasa politica din Romania, in momentul preluarii presedintiei Uniunii Europene: E nevoie de consens si de responsabilitate pe scena.

Brazilia l recunoaste pe liderul opozitiei din Venezuela drept adevaratul presedinte

Guvernul Braziliei a anuntat sambata, printr-o declaratie de presa, ca il recunoaste pe liderul Opozitiei din Venezuela drept adevaratul presedinte al tarii si nu pe actualul sef al statului Nicolas Maduro, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3229 seconds )