Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Liviu Dragnea a explicat sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor Justitiei nu poate fi adoptata de Guvern inainte ca toate cele trei acte normative sa intre in vigoare. Liderul PSD a sustinut ca in respectiva OUG nu se vor regasi prevederi referitoare la amnistie si gratiere. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum a reactionat Kelemen Hunor la ncercarea lui Liviu Dragnea de a-l aborda, dupa ce legea offshore a fost retrimisa la comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a incercat miercuri, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a decis retrimiterea legii ofshore in comisii, la solicitarea surprinzatoare a liderului UDMR, sa-l abordeze pe Kelemen Hunor.

Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Liviu Dragnea a declarat, sambata, referitor la ordonanta prin care legile justitiei ar urma sa fie modificate in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, ca va putea fi adoptata abia dupa ce toate.

Dragnea, Tariceanu si Toader, intalnire privitoare la legile justitiei

Liderii coalitiei de guvernare Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu s-au intalnit astazi cu ministrul Tudorel Toader pentru a discuta despre textul ordonantei de urgenta pe tema legilor Justitiei.

O noua intalnire intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader pe tema Legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit vineri cu presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, pentru a continua discutia inceputa joi cu privire la ordonanta de urgenta in care vor fi preluate.

Cand va fi data OUG pentru legile Justitiei

Ordonanta de urgenta in care vor fi preluate recomandarile Comisiei de la Venetia pe legile justitiei va fi emisa, cel mai probabil, dupa ce toate cele trei legi din domeniu vor intra in vigoare, potrivit.

Ministrul Justitiei a terminat proiectul OUG pe legile justitiei. Ce se intampla acum

Tudorel Toader,Ministrul Justitiei a anuntat astazi, 4 octombrie, ca proiectul de ordonanta de urgenta cu privire la legile justitiei este gata si va fi trimis catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Tudorel Toader a fost intrebat daca proiectul de ordonanta cu privire la legile justitiei a fost finalizat si a raspuns afirmativ. Da. Si il [] .

Liviu Dragnea a venit singur la votul pentru familia traditionala: De ce nu l-a insotit iubita sa, Irina Tanase(VIDEO)

Liviu Dragnea a votat, sambata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, unde a venit fara iubita sa, Irina Tanase. intrebat de jurnalisti de ce a venit doar el la urne, liderul PSD a raspuns: Ea, fiind.

Toader anunta ca proiectul de ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis joi la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi ca proiectul de ordonanta de urgenta privind legile justitiei este gata si va fi trimis in aceeasi zi la CSM, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, declaratii de ULTIM MOMENT despre ROEXIT: Nu ne abatem de la drum

Liviu Dragnea infirma zvonurile privind iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Seful PSD spune ca Roexit este doar o informatie fara fundament, dar ca statul roman trebuie sa-si ceara drepturile la.

Tudorel Toader vorbeste despre o posibila OUG pe legile justitiei: Sunt cateva solutii pe care le am in vedere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Referindu-se la dezbaterile care au avut loc in Parlamentul European cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )