Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban (PNL): E clar ca vor sa dea amnistia fiscala. Asta e o incurajare la un comportament incorect, in contradictie cu legea! (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): E clar ca vor sa dea amnistia fiscala. Asta e o incurajare la un comportament incorect, in contradictie cu legea! (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca guvernantii vor sa dea pana la urma amnistia fiscala, date fiind numeroasele declaratii facute pe aceasta tema de diversi lideri politici. Aceasta. continuă pe B1

Ludovic Orban (PNL): Ce ma mira pe mine e ca, in loc sa se preocupe de cei 99% romani corecti, PSD e obsedat de doi ani si ceva doar de cei care sunt in inchisori (VIDEO)

Amnistia si gratierea sunt o amenintare pentru societatea romaneasca, adusa pe capul romanilor de PSD inca din 2013, aminteste Ludovic Orban. Presedintele PNL a declarat, pentru B1 TV, ca PSD e obsedat de.

Ludovic Orban (PNL): Eu nu cred ca romanii pot accepta ca niste oameni care au furat sa poata scapa de pedeapsa (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a insistat ca partidul pe care il conduce sustine referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis, care va avea loc pe 26 mai. Eu nu cred ca romanii pot sa accepte ca niste.

Ludovic Orban: Dragnea si Tariceanu au desfiintat Senatul! Va spun limpede - Spitalele nu or sa mai aiba bani de medicamente si dezinfectanti. Vor fi zone de periicol public (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, dupa a treia amanare a dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca PSD- ALDE a desfiintat Senatul. Orban aminteste.

Ludovic Orban: Dupa ce PNL a adoptat Codul de integritate, PSD-istii, ca sa nu ramana mai prejos, au adoptat si ei unul, dar apoi l-au aruncat la lada de gunoi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a adoptat in anii trecuti un Cod de integritate, inca valabil, dar pe care l-au aruncat la gunoi, astfel incat Liviu Dragnea nu doar ca nu a.

Ludovic Orban: Sarabanda iluziilor pe care PSD le arunca in campania electorala. NU se majoreaza pensii, nu cresc salarii. Dragnea da doar tepe (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, reitereaza sarabanda iluziilor pe care PSD a inceput sa le arunce in spatiul public, odata cu inceperea campaniei electorale. Liderul liberalilor a explicat, marti, la.

Ludovic Orban: Nu ni se pare normal ca cei care locuiesc in Fetesti sa mai plateasca taxa de pod

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, la Fetesti, ca liberalii considera ca cei care locuiesc in acest oras nu ar trebui sa plateasca taxa de.

Ludovic Orban: Singurul lucru pe care este capabil PSD sa-l dea este sa dea teapa romanilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PSD se trezeste in campanie sa spuna ca da catre diferite categorii, catre pensionarii care au lucrat in grupa I si grupa II de munca, catre profesori, catre persoanele cu dizabilitati, catre autoritatile locale, insa singurul lucru pe care este capabil PSD sa-l dea este sa dea teapa romanilor.

Ludovic Orban, atac furibund la adresa majoritatii PSD-ALDE: Au aratat clar ca sunt niste ageamii care nu au in cap decat sa il scape din puscarie pe Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca majoritatea PSD-ALDE din Comisia speciala pentru Legile Justitiei, pe care o conduce deputatul social-democrat Florin Iordache, este formata din ageamii, ca.

Ludovic Orban: La alegerile pentru Parlamentul European romanii trebuie sa decida clar ca tara noastra trebuie sa ramana un stat al UE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa la Fetesti, ca Romania risca sa fie pusa la colt din cauza atitudinii antieuropene a PSD si.

Ludovic Orban, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Nu cred ca putem fi opriti sa ne prezentam candidatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat comentat, sambata, faptul ca autoritatile din Alexandria au interzis manifestatiile publice in fata Casei de Cultura, motivand ca in zona vor fi amplasati ie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )