Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ludovic Orban (PNL): Eu nu cred ca romanii pot accepta ca niste oameni care au furat sa poata scapa de pedeapsa (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban (PNL): Eu nu cred ca romanii pot accepta ca niste oameni care au furat sa poata scapa de pedeapsa (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a insistat ca partidul pe care il conduce sustine referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis, care va avea loc pe 26 mai. Eu nu cred ca romanii pot sa accepte ca niste. continuă pe B1

Ludovic Orban, atac furibund la adresa majoritatii PSD-ALDE: Au aratat clar ca sunt niste ageamii care nu au in cap decat sa il scape din puscarie pe Dragnea (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, luni, ca majoritatea PSD-ALDE din Comisia speciala pentru Legile Justitiei, pe care o conduce deputatul social-democrat Florin Iordache, este formata din ageamii, ca.

Ludovic Orban: Dupa ce PNL a adoptat Codul de integritate, PSD-istii, ca sa nu ramana mai prejos, au adoptat si ei unul, dar apoi l-au aruncat la lada de gunoi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a adoptat in anii trecuti un Cod de integritate, inca valabil, dar pe care l-au aruncat la gunoi, astfel incat Liviu Dragnea nu doar ca nu a.

Ludovic Orban: Dragnea si Tariceanu au desfiintat Senatul! Va spun limpede - Spitalele nu or sa mai aiba bani de medicamente si dezinfectanti. Vor fi zone de periicol public (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, dupa a treia amanare a dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca PSD- ALDE a desfiintat Senatul. Orban aminteste.

Ludovic Orban: Sarabanda iluziilor pe care PSD le arunca in campania electorala. NU se majoreaza pensii, nu cresc salarii. Dragnea da doar tepe (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, reitereaza sarabanda iluziilor pe care PSD a inceput sa le arunce in spatiul public, odata cu inceperea campaniei electorale. Liderul liberalilor a explicat, marti, la.

Ludovic Orban: Nu ni se pare normal ca cei care locuiesc in Fetesti sa mai plateasca taxa de pod

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, la Fetesti, ca liberalii considera ca cei care locuiesc in acest oras nu ar trebui sa plateasca taxa de.

Ludovic Orban, dupa ce Primaria Alexandria a interzis mitingul PNL din 20 aprilie: Nu cred ca putem fi opriti sa ne prezentam candidatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat comentat, sambata, faptul ca autoritatile din Alexandria au interzis manifestatiile publice in fata Casei de Cultura, motivand ca in zona vor fi amplasati ie.

Ludovic Orban: Estimam o prezenta la vot de 50% la europarlamentare

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca PNL estimeaza o prezenta la vot de 50% la alegerile europarlamentare si critica faptul ca Ministerul de Externe deschide putine sectii de vot in strainatate. El sustine ca cei mai multi dintre romanii din diaspora au plecat din cauza PSD si ar opta preponderent pentru PNL sau pentru partidele de opozitie, iar faptul ca nu vor putea vota ar vicia rezultatul scrutinului.

Ludovic Orban: La alegerile pentru Parlamentul European romanii trebuie sa decida clar ca tara noastra trebuie sa ramana un stat al UE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa la Fetesti, ca Romania risca sa fie pusa la colt din cauza atitudinii antieuropene a PSD si.

Ludovic Orban: Resursele sa nu mai fie in PIXUL lui Dragnea sau mai stiu eu carui NENOROCIT de baron (VIDEO)

Baronismul trebuie sa dispara din spitalele de stat, iar deciziile de alocare a resurselor nu trebuie sa mai fie in pixul lui Liviu Dragnea, a declarat, duminica, liderul PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii .

Limbaj de birjar al vicepresedintelui ALDE Iasi la adresa liderului PNL Ludovic Orban: Du-te, ba, in p***a ma-tii!

Medicul iesean Razvan Constantinescu a avut o reactie publica suburbana la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban, despre care spune ca, in trecut, i-a fost oarecum amic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3376 seconds )