Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marian Neacsu (PSD) despre OUG pentru amnistie si gratiere: Momentan socotesc ca nu este oportun

Hotnews Hotnews,
 Marian Neacsu (PSD) despre OUG pentru amnistie si gratiere: Momentan socotesc ca nu este oportun

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat, marti, la Parlament, ca momentan nu considera oportuna emiterea unei Ordonante de Urgenta OUG) privind amnistia si gratierea pentru ca subiectul nu a fost discutat in partid, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre aministie: Pentru mine amnistia nu este o iluzie juridica

Liviu Dragnea a vorbit la Antena 3 despre amnistie. Liderul PSD sustine ca amnistia nu este o iluzie juridica si cauta un pachet de solutii pentru rezolvarea problemelor. Idea amnistiei nu e o gluma. Pentru.

Razvan Rotaru, deputat PSD, despre situatia din partid: Pe Firea nu au cum sa o inlature, este un primar cu imagine foarte buna. PSD este bolnav in momentul asta

Razvan Rotaru se numara printre deputatii PSD care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Rotaru considera ca motivul pentru care o parte dintre membrii partidului s-au razvratit este ca s-a umplut paharul, acestia fiind incurajati de reactiile unor personalitati politice cu notorietate precum Gabriela Firea sau Ecaterina Andronescu.

Ciolos, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Este un instrument pe care PSD l foloseste politic

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, considera ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, in sensul redefinirii familiei, reprezinta un instrument pe care PSD il foloseste politic, relateaza Agerpres. Potrivit acestuia, problemele familiei traditionale sunt legate de separarea acestora, pe fondul plecarii la munca in strainatate, iar Guvernul ar trebui sa se gandeasca la cum ar putea sa impiedice acest lucru.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpana pentru neamul romanesc

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, considera ca referendumul pentru familie, care ar urma sa fie organizat pe 7 octombrie, este o cumpana pentru neamul romanesc. El a declarat dumin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )