Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sondaj: 91% dintre romani resping amnistia si gratierea. Chiar si votantii PSD se impotrivesc

B1 B1,
Sondaj: 91% dintre romani resping amnistia si gratierea. Chiar si votantii PSD se impotrivesc

Nu mai putin de 91% dintre romani se impotrivesc planului PSD privind amnistia si gratierea, releva un sondaj realizat de Institutul de Studii Sociale si Politice ISSPOL). 87% dintre romanii care au votat. continuă pe B1

91% dintre romani nu sunt de acord cu gratierea condamnatilor pentru coruptie

Un procent de 91% dintre romani sunt contra amnistiei/gratierii pentru coruptie, releva un sondaj realizat de Institutul de Studii Sociale si Politice ISSPOL) si prezentat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa.

Sondaj. Romanii resping intr-o proportie covarsitoare amnistia si gratierea. Chiar si votantii PSD se impotrivesc

Ordonanta de urgenta privind amnistia gratierea condamnatilor, pregatita de PSD, e respinsa intr-o proportie covarsitoare de societate: 74% din romani se impotrivesc demersului PSD care l-ar salva pe Liviu Dragnea de condamnare, arata un sondaj realizat de Institutul de Studii Sociale si Politice ISSPOL). Nici macar votantii coalitiei PSD- ALDE nu sunt de acord cu amnistia si gratiere: 64% se declara impotriva.

Sondaj ISSPOL: 9 din 10 romni nu sunt de acord cu amnistia si gratierea n cazul actelor de coruptie / 87% dintre cei care au votat PSD-ALDE se opun si ei

91% dintre romani se opun amnistiei si gratierii in cazul actelor de coruptie, releva un sondaj ISSPOL, realizat la cererea Geeks for Democracy, in perioada 4-11 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )