Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tudorel Toader surprinde pe toata lumea. Ce spune ministrul despre OUG pe AMNISTIE si GRATIERE

B1 B1,
Tudorel Toader surprinde pe toata lumea. Ce spune ministrul despre OUG pe AMNISTIE si GRATIERE

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti despre ordonanta de urgenta OUG) pe amnistie si gratiere vehiculata in spatiul public. El a declarat, la DC News, ca din 1990 si pana acum au fost. continuă pe B1

Tudorel Toader, declaratii despre o posibila revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a vorbit in DC NEWS despre relatia sa cu Augustin Lazar si o posibila revocare a procurorului general al Romaniei. Ministrul Justitie a precizat ca inainte de revocarea Laurei Codruta Kovesi,.

Tudorel Toader, explicatii de ULTIMA ORA despre respingerea candidatilor la sefia DNA: Ce spune despre fostul adjunct al lui Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader sustine ca cei patru candidati la sefia DNA au fost respinsi pentru ca niciunul dintre ei nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului ca pot reforma.

Cutremur in JUSTITIE! Tudorel Toader anunta o EVALUARE a procurorului general. Ce spune despre sefia DNA

Procurorul general pare sa fi intrat in dizgratiile lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei lasa sa se inteleaga ca Augustin Lazar urmeaza sa fie supus unei evaluari asemanatoare celei la care a fost.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii,.

Descoperire SOCANTA in fata Ministerului Justitiei: Toata lumea a fost ULUITA(FOTO, VIDEO)

Descoperire socanta in fata Ministerului de Justitie, chiar inainte ca Tudorel Toader sa isi faca aparitia. Jurnalistii au gasit un sarpe de un metru si jumatate in iarba, informeaza B1.

Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, afirmand la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii. Ministrul a facut referire la pozitia lui Augustin Lazar care a sustinut ca procedura de revocare a sefei DNA a fost nelegala.

Tudorel Toader, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Sa vedem ce anume au evocat judecatorii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, ca trebuie vazut ce anume au evocat judecatorii si daca sunt chestiuni de procedura.

Tudorel Toader, explicatii despre sectia de investigare a infractiunilor din Justitie: Nu apare o competenta noua

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca prin infiintarea Sectiei de investigare a unor infractiuni din Justitie nu va aparea o competenta noua, ci doar se va transfera aceasta competenta.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare de la DNA cu magistrati: Asa se poate justifica iMPOTRIVIREA ca... (VIDEO)

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Marius Iacob, procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a dezvaluit ca sunt peste 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati. Ministrul.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati: Asa se poate justifica infiintarea noii sectii in cadrul Ministerului Public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, referindu-se la existenta a 300 de dosare la DNA in care sunt cercetati magistrati, ca asa se poate justifica impotrivirea privind infiintarea noii sectii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )