Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dancila a comis-o din nou: eroare de protocol la primirea premierului Croatiei, intampinat cu onoruri militare la Palatul Victoria

Adevărul Adevărul,
Dancila a comis-o din nou: eroare de protocol la primirea premierului Croatiei, intampinat cu onoruri militare la Palatul Victoria

Prim-ministrul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost primit cu onoruri militare, vineri, la Palatul Victoria, de catre premierul Viorica Dancila. Seful Executivului de la Zagreb va avea intalniri si cu presedintele Klaus Iohannis si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Dancila a comis-o din nou: eroare de protocol la primirea premierului Croatiei. N-a mai asteptat intonarea imnului

Prim-ministrul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost primit cu onoruri militare, vineri, la Palatul Victoria, de catre premierul Viorica Dancila. Seful Executivului de la Zagreb va avea intalniri si cu presedintele Klaus Iohannis si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Sevil Shhaideh, din nou la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh si actual consilier al premierului Viorica Dancila s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, din nou la DNA n dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila, s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, relateaza News. ro.

Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!

Carmen Harra, ajunsa la varsta de 63 de ani, a declarat ca si-ar dori sa fie din nou parinte. Clarvazatoarea spune ca vrea sa-si mareasca familia pentru ca traieste o perioada extrem de fericita a.

Carmen Harra se pregateste sa devina din nou mama

Carmen Harrase pregateste sa devina mama, din nou! Chiar daca a trecut mult timp de cand a adus-o pe lume pe fiica ei, celebra clarvazatoare vrea sa fie iar parinte. Ce a facut-o sa ia aceasta.

Cezar Ouatu, din nou indragostit: Cred ca s-a creat o reciprocitate imediata intre noi

Tenorul Cezar Ouatu este din nou indragostit. Artistul a vorbit despre iubita sa, make-up artistul Andreea Vilau. Da, este iubita mea si ma mandresc cu asta Viitorul cred ca ne rezerva multe impreuna,.

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou in luna iunie, anunta consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Adrian Vasilescu spune ca BNR se lupta in continuare sa tina in.

Sevil Shhaideh a ajuns din nou in fata procurorilor. Eroarea facuta de DNA

UPDATE: Alaturi de avocatul sau, actuala consiliera a premierului Viorica Dancila a fost informata despre o eroare materiala aparuta in expertiza de la dosarul sau. Aceasta eroare a fost corectata si s-a.

Saptamana si protestul pentru guvernul Dancila. Sindicalistii din industria Apararii protesteaza marti in fata Guvernului - VIDEO

Sindicalistii din industria Apararii protesteaza marti in fata Guvernului. Angajatii cer salarii decente si fonduri pentru ca specialistii sa nu mai plece din domeniu. De asemenea, oamenii spun ca.

Tara noastra, din nou la coada clasamentului. Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa

Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa, arata o analiza realizata de o firma de consultanta. Culmea e ca, in ciuda veniturilor mici, romanii platesc printre cele mai mari impozite. Lorena Burlacu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )