Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Slovaciei participa la Forumul de Afaceri Bilateral Romania-Slovacia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Slovaciei participa la Forumul de Afaceri Bilateral Romania-Slovacia

Presedintele Slovaciei, Andrej Kiska, participa astazi la Forumul de Afaceri Bilateral Romania - Slovacia, conform unui comunicat al Camerei de Comert si Industriei a Romaniei CCIR). continuă pe Ziarul Bursa

Romania merge pe un traseu incurajator din perspectiva cresterii economice

Tara noastra se afla pe un traseu incurajator din perspectiva cresterii economice, a consumului si a investitiilor, a declarat viceprim-ministrul Costin Borc la Forumul economic bilateral Romania-Slovacia, ce a avut loc astazi, in marja vizitei oficiale a Presedintelui Republicii Slovace, Andrej Kiska.

Presedintele Slovaciei, invitatul lui Klaus Iohannis, la Cotroceni. Andrej Kiska: Romania are propriile ambitii de a deveni membru Schengen si are sprijinul nostru

Presedintele Romaniei, l-a primit, luni, pe omologul sau slovac, Andrej Kiska. Ceremonia de primire a aut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, seful de stat al Slovaciei a dat onorul Regimentului de Garda si Protocol.

Presedintele Slovaciei, in vizita de stat in Romania

Presedintele Republicii Slovace, Andrej Kiska, va efectua, astazi si maine, o vizita de stat in tara noastra, ocazie cu care se va intalni cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )