Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie din PSD dupa ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa ce Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, sambata, ca Partidul Social Democrat ar trebui sa aiba un Guvern mai performant decat cel din prezent. Totodata, chestionata ce parere are cu privire la faptul. continuă pe Antena3

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o prima reactie dupa ce, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, Gabriela Firea a cerut ca aceasta sa demisioneze. A fost o discutie care s-a inchis si s-a.

Reactia ministrului Carmen Dan dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, ca a fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN.

Prima reactie a lui Carmen Dan, dupa ce Firea i-a cerut demisia: Eu pot lucra cu Primaria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, la Neptun, dupa sedinta CEx PSD in care Gabriela Firea i-a cerut demisia, ca situatia a fost transata prin vot de membrii PSD si ca poate colabora.

Gabriela Firea a cerut demisia lui Carmen Dan, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National

Liderii PSD s-au reunit sambata la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), dupa ce vineri mai multi lideri PSD s-au intalnit intr-o sedinta restransa cu intentia de contesta azi autoritatea presedintelui PSD. Inaintea sedintei,.

SURSE: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan in sedinta PSD de la Neptun

Primarul general Gabriela Firea a cerut sambata demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la Neptun, anunta surse citate de Digi24. Gabriela Firea i-a.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Gabriela Firea, invinsa de Carmen Dan

Propunerea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut, astazi, demisia ministrului de Interne Carmen Dan sau retragerea sprijinului politic, a fost supusa la vot in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a fost respinsa.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila despre cererea de demitere a ministrului de Interne

Premierul Viorica Dancila considera ca gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, nu denota un conflict, ci o discutie intre doua colege. Ea a.

Gabriela Firea, acuzatii explozive la finalul sedintei PSD

Gabriela Firea a facut declaratii dupa terminarea sedintei din CExN al Partidului Social Democrat. Eu am luat cuvantul si am transmis colegilor mei, in special domnului presedinte, faptul ca am vorbit.

Surse: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan

Gabriela Firea a cerut Ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si dea demisia sau sa i se retraga sprijinul politic. Primarul Capitalei i-a adus acuzatii pentru protestul soldat cu violente, la 10 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )