Libnet.ro
UNICEF

23:30

Scandal cu urlete la dezbaterea bugetului. Ecaterina Andronescu zbierand: Nu ne mai faceti hoti, ca nu suntem! (VIDEO)

B1 B1,
Scandal cu urlete la dezbaterea bugetului. Ecaterina Andronescu zbierand: Nu ne mai faceti hoti, ca nu suntem! (VIDEO)

Dezbaterile pe buget din comisia reunita de buget-finante s-au transformat marti intr-un scandal in toata regula. Dupa sapamani intregi in care nimeni n-a vazut niciun buget pe 2019, acum exista un proiect. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu: Exista varianta ca primul semestru al anului scolar sa se incheie inainte de sarbatorile de iarna

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat, marti, ca exista varianta ca primul semestru al anului scolar sa se incheie inainte de sarbatorile de iarna, dar fara micsorarea vacantei, potrivit Ag.

Cearta in Parlament pe acordarea mesei calde pentru toti elevii. Turcan: V-ati obisnuit sa sustineti hotia!. Andronescu: Nu ne mai faceti hoti!

Scandal in parlament intre Raluca Turcan si Ecaterina Andronescu, actualul ministru al Educatiei, pe tema mesei calde pentru totii elevii.

Dezbaterea bugetului n Comisiile de buget finante, fara prezenta ministrului Eugen Teodorovici / Ghizdeanu: PIB-ul creste cu 5,5% pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018

In lipsa ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care este plecat la ECOFIN, la audieri pe legea bugetului 2019 participa reprezentanti din minister, precum secretarul de stat Daniela Pescaru si presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. Cu aceasta ocazie am aflat si de ce crede CNSP ca economia o sa creasca cu 5,5% in acest an, in teorie: pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018. Secretarul de stat, Daniela Pescaru, a spus ca daca se modifica OUG 114, vor fi rectificari bugetare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )