Libnet.ro
UNICEF

18:00

Surse: ntlniri restrnse ntre liderii PSD. Liviu Dragnea face apel la unitatea partidului

Hotnews Hotnews,
 Surse: ntlniri restrnse ntre liderii PSD. Liviu Dragnea face apel la unitatea partidului

Mai multi lideri PSD s-au intalnit vineri intr-o sedinta restransa pentru a discuta despre modul in care Liviu Dragnea conduce partidul, au declarat surse social democrate pentru Hotnews. ro. Liderii social-democrati intentionau sa conteste autoritatea presedintelui PSD la sedinta CEX prin punerea in dezbatere a scrisorii Ecaterinei Andronescu si cea a senatorului Niculae Badalau. Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea ar fi reusit sa-i convinga pe acestia sa renunte la demers. continuă pe Hotnews

Surse: intalniri restranse intre liderii PSD. Dragnea face apel la unitatea partidului

Mai multi lideri PSD s-au intalnit intr-o sedinta restransa vineri, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului, pentru a discuta despre modul in care Liviu Dragnea conduce.

Surse: Liviu Dragnea pregateste un OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV.

Surse: Liviu Dragnea pregateste OUG pe amnistie si gratiere

Maine, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, Liviu Dragnea ar urma sa ceara un vot pentru ca actuala coalitie sa poata da Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, anunta Stiripesurse care citeaza Romania TV.

Scoala politica de vara a femeilor social-democrate incepe astazi, la Mamaia, iar Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt asteptati la eveniment

Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD) va avea loc, in perioada 30 august 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment sunt asteptati presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila, dar si alti lideri ai partidului. De asemenea, liderii PSD urmeaza sa se reuneasca, la Neptun, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN), la sfarsitul acestei saptamani.

Turcan: Plngerea penala mpotriva lui Liviu Dragnea ramne un demers valabil

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca depunerea unei plangeri penale impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea, reprezinta inca un demers valabil. Liderul liberal a sustinut ca Dragnea a incalcat legea, refuzand convocarea unei sesiuni parlamentare la solicitarea opozitie, transmite Mediafax.

Rectorul SNSPA: Liviu Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, risca sa primeasca statutul de persona non grata din partea mai multor cancelarii occidentale si ca exista inclusiv voci la Washington care cer ca presedintele Camerei Deputatilor sa fie inclus pe lista Magnistsky, rezervata in special unor personaje acuzate de incalcari ale drepturilor omului si de coruptie.

Doua zile de foc pentru PSD. Decizii importante pentru Liviu Dragnea

Liderii PSD voranaliza, vineri si sambata, in statiunea Neptun, activitatea ministrilor social-democrati dupa sapte luni de mandat si va stabili daca se impune o remaniere.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA pregateste marea lovitura POLITICA! Un fost ministru PSD arunca BOMBA

Liderul PSD Constanta, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor, a declarat ca Liviu Dragnea are nevoie de un partid unit, sugerand ca doar in acest fel performanta electorala din 2016 va putea fi repetata.

SOSIA lui Liviu Dragnea si-a facut aparitia la nunta fiului sefului PSD. Iata dovada (FOTO)

A fost gasita sosia lui Liviu Dragnea. Unde credeti? Chiar la nunta fiului sefului PSD, din weekend. intr-una dintre fotografiile in care apare Dragnea dansand romantic cu iubita sa, tanara Irina Tanase,.

UPDATE VIDEO Marioneta lui Dragnea, analfabeta! Hotii, la puscarie! Dancila si Teodorovici, huiduiti de protestatari la Scoala de vara PSD

Un grup de protestatari se afla la Pavilionul Expozitional din Constanta, unde se desfasoara Scoala politica de vara a femeilor din PSD. Manifestantii il asteapta pe Liviu Dragnea, care trebuia sa soseasca impreuna cu Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )