Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Dupa discursul din Parlament, Klaus Iohannis a fost ignorat total de liderii Coalitiei si membrii Guvernului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dupa discursul din Parlament, Klaus Iohannis a fost ignorat total de liderii Coalitiei si membrii Guvernului

Reprezentantii puterii l-au evitat miercuri pe presedintele Klaus Iohannis la sedinta solemna din Parlament. Desi la prezidiul Parlamentului s-au aflat atat presedintii celor doua Camere, cat si intreaga echipa guvernamentala, niciun membru al Coalitiei PSD-ALDE, cu exceptia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, nu l-a salutat la finalul sedintei, asa cum cere protocolul oficial la astfel de evenimente. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a fost prins la Fisc! Informatii incredibile din declaratia de avere

Adrian Ursu si Mircea Badea au prezentat intr-o Editie speciala mai multe informatiidespre casele presedintelui Klaus Iohannis. in declaratia de avere, mai multi ani la randtoate casele.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Romanii vor oameni politici cinstiti

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

Klaus Iohannis, dupa ce UE a aprobat acordul de Brexit: Am obtinut pentru romanii garantarea tuturor drepturilor, cat si clarificarea exacta in declaratie ca nu vor fi introduse vize pe viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie aratand ca documentele agreate au un rol extrem de important pentru a stabili felul in care va decurge.

Ce a aparut miercuri seara pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, miercuri, in Parlament in care a criticat coalitia de guvernare PSD-ALDE si a facut un apel la parlamentari sa nu mai faca rau societatii.

VIDEO Emmanuel Macron saluta actiunile lui Klaus Iohannis pentru apararea valorilor europene si a statului de drept

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a precizat marti ca va discuta cu Klaus Iohannis despre situatia statului de drept in Europa si a salutat in acest context actiunile presedintelui roman) pentru a apara valorile europene si de a se lupta impotriva tuturor formelor de recul in acest domeniu.

Klaus Iohannis, despre acordul privind Brexit: Daca acesta intra in vigoare drepturile romanilor din Marea Britanie sunt perfect protejate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European in care se discuta acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Astazi pe ordinea de zi este discutia asupra proiectul.

Klaus Iohannis, despre remaniere: Dupa 1 decembrie, cum am spus. CCR nu are ce sa spuna aici, sunt ntr-un termen foarte rezonabil de raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi si Dezvoltare doar dupa data de 1 decembrie. El a mai declarat ca se afla intr-un termen foarte rezonabil de raspuns si ca CCR, practic, nu are ce sa spuna aici.

Klaus Iohannis, despre remanieri: Voi lua o decizie dupa sarbatorile dedicate Zilei Nationale. CCR nu are ce sa spuna aici

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi Lucian Sova) si Dezvoltare Paul Stanescu) doar dupa sarbatorile.

Adina Florea, noul procuror de caz in dosarul Onea-Negulescu, dupa ce Klaus Iohannis a respins-o la sefia DNA

Respinsa de Klaus Iohannis la sefia DNA, Adina Florea revine in prim-plan. Potrivit unor surse din justitie, Adina Florea noul procuror care face investigatii in dosarul in care Lucian Onea si Mircea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )