Libnet.ro
UNICEF

15:15

Am aflat! Unde fuge Klaus Iohannis cand nu-l gaseste nimeni!

Antena3 Antena3,
Am aflat! Unde fuge Klaus Iohannis cand nu-l gaseste nimeni!

Antena 3 a aflat unde se duce presedintele Klaus Iohannis atunci cand nu-l gaseste nimeni. Consemnat sa ramana in tara de evenimentele politice, Klaus Iohannis evadeaza in weekenduri. Weekenduri. continuă pe Antena3

Mai multi premieri si-au delegat atributiile catre vicepremieri, fara decret din partea presedintelui/ Klaus Iohannis a semnat un singur decret ntr-un caz de imposibilitate a exercitarii atributiilor de catre premier

Fostii premieri Victor Ponta, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose si-au delegat atributiile catre vicepremieri in mai multe cazuri, fie pentru a pleca in vacanta, fie pentru vizite externe de mai multe zile. Aceste delegari au fost facute prin decizii ale premierilor, publicate in Monitorul Oficial, fara a exista vreun decret din partea presedintelui Klaus Iohannis. O singura data a semmnat Iohannis un astfel de decret, in iunie 2015, la cererea fostului premier Victor Ponta. Acesta s-a aflat in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de premier din cauza unei operatii la genunchi, efectuate in Turcia.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Sedinta cruciala a PNL: Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al liberalilor

Sedinta cruciala, sambata, in PNL. Presedintele Klaus Iohannis participa la Consiliul National al liberalilor unde, spun anumite voci, nu se va mai supune votului modificarea statutului, asa cum era.

Lia Olguta Vasilescu, catre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Orban, despre intalnirea cu Klaus Iohannis: O discutie necesara de stabilire a coordonatelor colaborarii; PNL a decis sustinerea pentru al doilea mandat, iar Klaus Iohannis a anuntat ca va candida

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi seara, ca a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis in care s-au dezbatut teme majore si a precizat ca discutia era necesara, in contextul in care liberalii au decis sustinerea sefului statului pentru obtinerea celui de-al doilea mandat de presedinte, iar Klaus Iohannis a anuntat ca va candida.

CCR va judeca pe 14 august sesizarea lui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit pe 14 august termenul de transmitere a punctelor de vedere de la Guvern si Presedintie privind conflictul intre puteri. Citeste si:Klaus Iohannis.

Viorica Dancila l-a sunat vineri dimineata pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre concediul sau- Surse

Premierul Viorica Dancila l-a contactat vineri dimineata de presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre plecarea sa in concediu si despre delegarea atributiilor catre vicepremierul Paul Stanescu, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul a vorbit cu presedintele despre delegarea atributiilor vineri, 3 august, la patru zile dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial. Decizia privind delegarea atributiilor catre Paul Stanescu in perioada 6-13 august a fost publicata in Monitorul Oficial pe 31 iulie. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Curtii Constitutionale solutionarea unui conflict juridic de natura constitutionala cu premierul Viorica Dancila.

Surse. Klaus Iohannis va participa sambata la intalnirea Consiliului National al PNL. Ce se va decide in Biroul Permanent

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa participe maine la Consiliul National al liberalilor, decizia fiind luata in urma invitatiei directe a liderului PNL, Ludovic Orban. Surse din interiorul partidului au mai declarat, pentru Adevarul, ca votul pentru modificare statutului va fi amanat, atentia indreptandu-se exclusiv pe vizita presedintelui Klaus Iohannis, care le-ar fi cerut liberalilor liniste in interiorul partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )