Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Antena3 Antena3,
Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020, potrivit unor surse Antena 3. Autoritatea Electorala Permanenta ar fi pregatit patru hotarari de guvern, toate pentru alegerile parlamentare. Acestea ar urma sa intre pe agenda suplimentara a sedintei de Guvern. continuă pe Antena3

Ce cred americanii despre alegerile prezidentiale? Tim Morris: Mandatul lui Trump a fost un succes

Alin Anghel, expertul Antena 3 pe alegerile din Statele Unite ale Americii, a efectuat o serie de interviuri cu alegatorii americani despre alegerile care vor avea loc in acest an.

Ce salarii vor avea profesorii in noul an scolar. Acum e oficial

Cresterea salariilor profesorilor cu 16%, care trebuia sa aiba loc de la 1 septembrie, nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, cadrele didactice se intreaba cand va avea loc urmatoarea marire de leafa. Mai multe detalii, in continuare. Salariile profesorilor nu mai cresc de la 1 septembrie Majorarea salariilor .

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

VIDEO Donald Tusk, mesaj in limba romana pentru Maia Sandu, in cursa pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Donald Tusk, transmite un mesaj in limba romana in care isi anunta sustinerea pentru liderul partidului de opozitie PAS din Republica Moldova, Maia Sandu, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 1 noiembrie la Chisinau.

Reguli stricte la Serbarile Nationale - Tebea 2020. Cati oameni pot fi lasati la mormantul lui Avram Iancu

In 13 septembrie vor avea loc Serbarile Nationale de la Tebea. Programul evenimentului dedicat lui Avram Iancu a fost restrans.

Spectacolele de teatru sau concertele in spatiu inchis nu vor avea pauza, minim 3 metri intre scena si spectatori, cate un scaun liber si masca de protectie in permanenta pentru cei din sala. Masurile, in Monitorul oficial

Salile de teatru si concerte se vor deschide, dar sunt anumite masuri ce vor trebui respectate. Conform unui ordin publicat in Monitorul oficial, la intrare va fi verificata temperatura, se va purta masca pe tot parcursul spectacolui si vor fi scaune libere. Setul de masuri ce trebuie respectat este destul de lung.

Ministerul Educatiei nu stie daca elevii vor avea tabletele promise, in 10 septembrie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ieri ca nu stie daca in 10 septembrie cele 250. 000 de tablete necesare invatamantului online, pentru care Guvernul a dispus achizitionarea si a alocat 150 milioane lei, vor ajunge la elevii care au nevoie de acestea.

Cu masca sau fara masca: cel mai important detaliu despre procesul de vot, lamurit de Orban

Pe 27 septembrie, in Romania, vor avea loc alegerile locale. Acestea vor fi primele alegeri pe timp de pandemie si implica un proces logistic destul de complex, incepand cu efortul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )