Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alina Gorghiu: Nu vom avea in 2018 o suspendare de MCV

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Nu vom avea in 2018 o suspendare de MCV

Alina Gorghiua vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de cooperare si verificare in domeniul. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, despre faptul ca Dragnea a fost insotit de membri PSD si jandarmi la DNA: Eu nu am nevoie de bona, asistenta si pampersi la audieri

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat marti in legatura cu faptul Liviu Dragnea a aparut luni la DNA in prezenta mai multor membri PSD si jandarmi ca ea nu are nevoie de bona, asistenta si pampersi cand vine la audieri, iar noul dosar al presedintelui PSD creeaza o imagine jalnica de tara, de tara bananiera prin faptul ca refuza sa isi dea demisia din fruntea Camerei Deputatilor.

Alina Gorghiu, audiata marti in dosarul Turceni-Rovinari

Senatorul PNL Alina Gorghiu a fost citata marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul Rovinari - Turceni, in care sunt.

Veste buna pentru toti angajatii. Cate zile libere vom avea de Craciun si Revelion

Veste buna pentru toti angajatii: vom avea patru zile de Craciun 2017 si patru de Revelion. 25 decembrie 2017 este intr-o zi de.

Cate zile libere vom avea in 2018

Romanii au avut un record de zile libere pe parcursul lui 2017, an in care au avut parte si de mai multe minivacante. in anul 2018, vom avea 12 zile libere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )