Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica sunt minime. E nedrept sa o separi pe Elena Udrea de copil

Antena3 Antena3,
Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica sunt minime. E nedrept sa o separi pe Elena Udrea de copil

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica pe baza unui mandat al Interpol. Avocatul Elenei Udrea afirma la Antena 3 ca sansele ca fostul ministru PDL al Dezvoltarii sa fie extradat in Romania. continuă pe Antena3

UPDATE Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica, zero. E nedrept sa o separi de copil

Avocatul Veronel Radulescu a declarat, joi dimineata, ca sansele de extradare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt zero, precizand ca fetita fostului ministru a ramas in ingrijirea mamei acesteia si a lui Adrian Alexandrov, iar legea din Costa Rica nu ar permite separarea copilului de parinti.

Avocatul Elenei Udrea: Sansele de extradare din Costa Rica, minime. E nedrept sa o separi de copil

Avocatul Veronel Radulescu a declarat, joi dimineata, ca sansele de extradare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt minime, precizand ca fetita fostului ministru a ramas in ingrijirea mamei acesteia si a lui Adrian Alexandrov, transmite Mediafax.

Ministrul Justitiei, despre retinerea Elenei Udrea: Procedura de extradare va parcurge etapele legale. Sa nu facem din acest personaj un subiect national

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune, legat de retinerea Elenei Udrea pe strada, in Costa Rica, ca procedura de extradare va parcurge etapele legale, el spunandu-le jurnalistilor sa nu faca din acest personaj un subiect national.

Avocatul Elenei Udrea: Sunt evidente motivele pentru care nu poate fi facuta extradarea. Este vorba de protectia copilului care are cetatenie costaricana(VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat joi ca, in opinia sa, exista motive evidente pentru care Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica, subliniind ca potrivit legilor din aceasta tara,.

Avocatul Elenei Udrea: A fost o retinere agresiva. A fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica sa, cu iubitul si cu mama ei (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a dezvaluit pentru B1 TV modul in care aceasta a fost ridicata de autoritatile din Costa Rica. Udrea a fost luata din fata unei cafenele unde se afla impreuna cu fiica.

Cornel Tabacaru, despre situatia Elenei Udrea si a Alinei Bica: Politia din Costa Rica a mers la mama pentru a lua lapte pentru copil, dar nici macar mama nu stie unde se afla copilul

Informatii in exclusivitate, din Costa Rica, despre Elena Udrea. Omul de afaceri Cornel Tabacaru, care traieste de mai multi ani in Costa Rica, a dezvaluit ca Elena Udrea ar putea fi deportata si nu.

Presa din Costa Rica explica de ce nu pot fi extradate imediat Elena Udrea si Alina Bica

Jurnalistii din Costa Rica sustin ca legea din tara lor permite luarea unor masuri provizorii in cazul Elenei Udrea si Alinei Bica, insa nu permite si extradarea acestora. Cel putin, nu pentru moment.

Elena Udrea si Alina Bica, retinute de Biroul National Interpol din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Biroul National Interpol din Costa Rica, anunta institutia, care precizeaza ca ele au fost ridicate de pe strada.

Cu cine sta Udrea n camera din nchisoarea din Costa Rica. Om de afaceri: Acolo e ca n Narcos

Elena Udrea isi va petrece doua luni in inchisoarea El Buen Pastor din Costa Rica, ea fiind plasata in camera cu Alina Bica si cu inca o localnica ce a fost condamnata pentru frauda, a declarat la Antena 3 omul de afaceri Cornel Tabacaru, care traieste in acel stat. Cele doua se afla in aripa buna a inchisorii. Ele au fost duse in aripa mai buna a inchisorii. ) Acolo e exact ca in Narcos serial despre viata traficantilor de droguri, n. r) si exista acolo o aripa mai buna in care au fost duse, sustine Cornel Tabacaru.

Ion Cristoiu, despre operatiunea din Costa Rica: Se intampla asa ceva la un terorist

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit, miercuri, despre operatiunea prin careElena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica. Cele doua, care sunt cautate pentru a ispasi pedepse.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2406 seconds )