Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu, despre tacerea lui Klaus Iohannis in cazul puciului din PNL

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu, despre tacerea lui Klaus Iohannis in cazul puciului din PNL

Crin Antonescu a afirmat, luni, la Antena 3, ca lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in cazul scandalului din interiorul din PNL este normala si ca seful statului nu ar trebui sa intervina. Ce. continuă pe Antena3

Revolta in PNL. Ce spune Crin Antonescu despre preluarea conducerii partidului

Mai multi parlamentari liberali au atacat duminica actuala conducere a PNL afirmand ca aceasta a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic. Parlamentarii au afirmat ca problema.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Crin Antonescu a anuntat ce va face la referendum

Crin Antonescu a anuntat ca va merge la referendum si va vota pentru legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma aprobata de Parlament. Crin Antonescu, viitor candidat pe listele pentru alegerile.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului. Nu cred ca Orban trebuie sa demisioneze

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absentism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Crin Antonescu: Sunt dezamagit de rezultatul referendumului / Nu cred ca Orban a gresit

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat luni pentru Mediafax ca este dezamagit de rezultatul referendumului si de absenteism, insa nu considera ca esecul acestuia trebuie plasat actorilor politici si nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Crin Antonescu intervine in scandalul din PNL: Nu inteleg reprosurile la adresa conducerii

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca nu intelege reprosurile aduse conducerii PNL de lideri ai partidului in frunte cu Alina Gorghiu, cu privire la pozitionarea fata de referendumul pentru.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului este asteptat sa voteze la referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a mers la biserica, la Sibiu, insotit de prima doamna: Seful statului nu a facut nicio declaratie legata de referendum(VIDEO)

Si presedintele Klaus Iohannis este asteptat la urne, duminica. Pana sa ajunga insa sa voteze la referendumul pentru definirea familiei, seful statului a mers la slujba de duminica. Klaus Iohannis.

Forumul condus de Klaus Iohannis, in instanta. Radu Golban: Vreau ca statul sa primeasca ce i se cuvine

Politologul si analistul Radu Golban deschide un proces pentru desfiintarea Forumului Democrat al Germanilor din Romania, unde presedinte a fost Klaus Iohannis, in perioada in care era primar la Sibiu. Golban.

Klaus Iohannis a fost la Referendum: a votat, a tacut, a plecat

Presedintele Klaus Iohannis a votat, duminica seara, la referendumul pentru modificarea Constitutiei, intr-o sectie din Sibiu. Seful statului nu a facut nicio declaratie la iesirea de la urne.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )