Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Antena3 Antena3,
Dana Budeanu, verdict politic pentru Ludovic Orban, in direct, la Antena 3: Seful la Romania

Mihai Gadea a provocat-o, marti, la Sinteza zilei, pe Dana Budeanu la un verdict in direct pentru premierul Ludovic Orban, avand ca punct de pornire doua fotografii care au devenit virale in aceasta perioada cu seful Guvernului. continuă pe Antena3

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. L-a facut pe Mihai Gadea sa exclame: Bravo!

Dana Budeanu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu este de acord cu sintagma vrem o tara ca afara si a aratat ca politicienii care se folosesc de ea sunt demagogi. Potrivit acesteia, romanii au nevoie de politicieni care sa le asigure un trai potrivit lor, pentru ca oricat am vrea sa fim ca altii, decalajul este mult prea mare.

Dana Budeanu: Virusul exista, dar nu e marele virus ucigas. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a afirmat, marti, in interviul exclusiv acordat lui MIhai Gadea la Sinteza zilei, ca nu se indoieste de existanta corovirusului, dar ca acesta nu este nici pe departe un virus atat de periculos, iar multe decese sunt in mod eronat prezentate ca fiind din cauza COVID-19.

Cum explica Dana Budeanu succesul urias pe care il are cu verdictele sale

Dana Budeanu a explicat, in interviul exclusiv pe care i l-a acordat, marti, lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de ce crede ca are atata succes cu verdictele sale si este urmarita de un numar atat de mare pe internet.

Dana Budeanu, la Sinteza zilei: Acum este prima data cand le las pe fetitele mele sa ma vada la televizor

Dana Budeanu a explicat, marti, la Sinteza zilei, de ce a acceptat sa-i acorde lui Mihai Gadea primul interviu televizat. Aceasta a spus ca este prima oara in atatia ani cand le permite fiicelor sale sa o vada la televizor.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

LUDOVIC ORBAN: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, astazi, nemultumirea cu privire la modul in care s-au derulat o serie de proceduri de licitatie, precum cea pentru tablete destinate elevilor.

Ludovic Orban, aproape de o decizie majora. O demite din functie

Undeva pe la jumatatea lunii iulie, inceputul lunii august, Guvernul Orban, prin vocea Ministrului Educatiei, anunta ca se vor achizitiona numarul necesar de tablete pentru toti elevii din Romania, pentru a putea face orele online, odata cu inceperea anului scolar 2020-2021. Din pacate realitatea este cu totul alta. Ludovic Orban, aproape de o decizie majora .

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

LUDOVIC ORBAN: Daca va fi necesar, voi face remaniere

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu are de gand sa faca o remaniere guvernamentala, dar ca va proceda la o remaniere daca va fi cazul. in privinta celor trei ministri din cabinetul sau care candideaza la alegerile locale, primul ministru sustine ca Marcel Vela nu va accepta postul de consilier local si ca are deja inlocuitori pentru ministrul Dezvoltarii si cel al Mediului, de victoria carora in alegerile locale este sigur.

Ludovic Orban: Redeschiderea restarurantelor este o necesitate din punct de vedere economic pentru ca altfel riscam sa-i falimentam pe multi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca redeschiderea restaurantelor este extrem de importanta pentru ca altfel, multe afaceri din acest sector ar risca sa in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3394 seconds )