Libnet.ro
UNICEF

14:47

Dancila: Sunt om si omul e supus greselii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila: Sunt om si omul e supus greselii

Prim-ministrul Viorica Dancila a spus ieri seara la Antena 3 ca este om si este supus greselilor, afirmand ca presiunea uriasa exercitata asupra ei reprezinta motivul pentru care apar si greselile. Ea a mai spus ca nu a gresit niciodata prin deciziile pe care le-a luat, nu a luat nicio decizie impotriva oamenilor, iar multi dintre cei care au jignit-o sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii impotriva oamenilor si unii chiar le-au aplaudat, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Eu sunt un om modest si cu bun-simt, cu frica de Dumnezeu. Sunt om si omul e supus greselii

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat ca a mai facut greseli, dar asta pentru ca exista o presiune uriasa asupra sa. in plus, este si ea om si orice om e supus greselii. A tinut, totusi, sa precizeze.

Premierul Viorica Dancila, explicatie pentru gafele comise de la inceputul mandatului: Sunt om si omul este supus greselii. Este o presiune uriasa

Premierul Viorica Dancila sustine ca presiunea uriasa care exista asupra sa este motivul greselilor pe care le-a facut de la inceputul mandatului. Sunt om si omul este supus greselii. Este.

Marius Pascan (PMP), dupa bilantul prezentat de Viorica Dancila: Sunt indatorati pe termen lung si copiii nostri, este tradata si vanduta Romania!

Presedinte executiv al PMP, deputatul Marius Pascan, critica dur bilantul prezentat luni de premierul Viorica Dancila dupa jumatate de an de guvernare. Marius Pascan considera ca la sase luni de neroada .

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )