Libnet.ro
UNICEF

15:30

Darius Valcov precizeaza ca nu si-a deschis cont in banca pentru a-si primi salariul si ca aceasta este o forma de boicot

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov precizeaza ca nu si-a deschis cont in banca pentru a-si primi salariul si ca aceasta este o forma de boicot

Consilierul premierului, Darius Valcov, a precizat duminica seara la Antena 3 ca nu si-a deschis cont in banca pentru a-si primi salariul si ca aceasta este o forma de boicot, dupa ce la precedenta emisiune afirmatia sa potrivit careia nu are un cont in care sa-si primeasca banii a provocat comentarii si ironii. El a cerut interventia BNR pentru a reduce diferenta uriasa intre dobanda la credit si dobanda la depozit. continuă pe Adevărul

Planul anuntat de Viorica Dancila si de Darius Valcov: Toate autostrazile din Romania vor fi in curand cu taxa

Reprezentantii asociatiilor care militeaza pentru construirea de autostrazi in Moldova au avut o intalnire oficiala cu prim-ministrul Viorica Dancila si cu consilierul personal al premierului, Darius Valcov. Cu aceasta ocazie, au aflat ce planuri are Guvernul Romaniei in legatura cu autostrazile.

Darius Valcov anunta planuri AMBITIOASE pentru TAROM. Ce si-a propus Guvernul pana la sfarsitul anului 2020

Guvernul si-a propus sa cumpere 29 de avioane pentru Tarom pana la sfarsitul anului 2020, a declarat, vineri, Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice,relateaza Agerpres, care citeaza.

Darius Valcov, la un an de la condamnare, tot fara motivare

La un an de la condamnarea la 8 ani de inchisoare cu executare pentru mai multe fapte de coruptie, procesul lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, nu poate avansa din cauza ca judecatorii nu au motivat sentinta data pe fond. O problema si mai mare este ca, infractiunile pentru care a fost condamnat incep sa se prescrie din acest an.

Darius Valcov: Punctul de pensie creste cu 15% de la 1 septembrie

Darius Valcov a vorbit la Antena 3 despre bugetul pe 2019. Consilierul premierului a spus ca, cel mai probabil, va fi aprobat pana vinerea viitoare. Valcov a precizat ca punctul de pensie ca creste cu.

Darius Valcov: Nu s-a pus niciodata problema renuntarii la taxa pe lacomie. Discutiile pe buget cu UDMR s-au incheiat in conditii foarte bune

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a declarat duminica seara ca nu se pune problema renuntarii la taxa pe lacomie, insa aceasta va suferi cateva modificari. Nu cred.

Darius Valcov, dezvaluiri despre bugetul pe 2019: Salariul mediu a crescut cu 50%

Darius Valcov a vorbit la Antena 3 despre bugetul pe 2019. Consilierul premierului a spus ca, cel mai probabil, va fi aprobat pana vinerea viitoare. Discutiile pe buget cu UDMR s-au incheiat si s-au.

Darius Valcov: Nu cred ca s-a pus niciodata problema sa renuntam la taxa pe lacomie

Darius Valcov, consilierul premierului, a explicat ca exista o diferenta foarte mare intre dobanda la credit si dobanda la depozit si ca din acest motiv Bnaca Nationala ar trebui sa.

Darius Valcov isi pune toti oamenii in functii-cheie la ANAF. Un apropiat al sau, numit sef peste Vami

Daniel Costinel Nache, un apropiat al lui Darius Valcov, va fi numit sef al Directiei Vamilor de catre presedintele ANAF, Mihaela Triculescu.

Valcov, referitor la ROBOR: Guvernul, Banca Nationala si bancile trebuie sa ajunga la un consens

Consilierul prim-ministrului, Darius Valcov, a declarat duminica seara ca nu se pune problema schimbarii ROBOR, insa Guvernul, Banca Nationala si bancile trebuie sa ajunga la un consens in aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )