Libnet.ro
UNICEF

15:01

Firea: Ludovic Orban nu citeste legislatia in domeniu

Antena3 Antena3,
Firea: Ludovic Orban nu citeste legislatia in domeniu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a raspuns, vineri, la Antena 3, atacului lansat de premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca Ludovic Orban este neprofesionist, catalogandu-l drept un premier nepregatit, in contextul in care seful Executivului a refuzat cererea Municipalitatii de a primi 677 de milioane de lei. Daca domnul ministru nu citeste Legea Bugetului de Stat, nu citeste Legea Finantelor Publice Locale, nu citeste Legea Administratiei Publice Locale, desi a fost viceprimar al Capitalei cativa ani si era normal sa cunoasca aceasta legislatie, imi pare rau ca trebuie sa ii spun faptul ca este neprofesionist si este un premier nepregatit, conform Mediafax.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

CNCD s-a autosesizat in cazul Gabrielei Firea Primarul general, declaratie controversata dupa ce premierul Orban i-a criticat mandatul falimentar la carma Capitalei

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in cazul Gabrielei Firea, a anuntat presedintele Csaba Astalosz, potrivit g4media. ro. Autosesizarea vine in contextul in care primarul general.

Gabriela Firea il provoaca pe Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Gabriela Firea i-a propus, vineri, prim-ministrului Ludovic Orban sa candideze pentru un mandat la Primaria Capitalei.

CNCD s-a autosesizat in cazul declaratiilor Gabrielei Firea potrivit carora biroul lui Ludovic Orban era ca un bar de negri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat dupa ce Gabriela Firea a afirmat ca biroul lui Ludovic Orban, in vremea cand era viceprimar, era ca un bar de negri, a declarat pentru HotNews. ro, presedintele institutiei Asztalos Csaba.

Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani din Fondul de rezerva

Premierul Ludovic Orban a calificat, vineri, drept o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai solicite bani din Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului, subliniind ca aceasta cerere nu va fi acceptata.

Spitalul Republican din Bucuresti anuntat de Gabriela Firea va costa un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum afirma primarul general in urma cu 2 zile

Spitalul Republican din Bucuresti va costa aproximativ un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum anunta in urma cu doua zile primarul general Gabriela Firea, initiatoarea proiectului, arata proiectul.

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )