Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabriela Firea, despre alegerile anticipate: Nu cred in aceasta varianta. Cred ca este doar o pisica aratata PSD-ului

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre alegerile anticipate: Nu cred in aceasta varianta. Cred ca este doar o pisica aratata PSD-ului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Antena 3 despre alegerilor anticipate, dar si despre cine nu ar fi incantat de aceasta varianta. continuă pe Antena3

Ce spune Gabriela Firea despre o candidatura la sefia PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte regional al PSD, spune ca nu va candida la sefia partidului, la Congres. Am alti colegi din partid care sunt mai calificati decat mine, au experienta mai multa, sunt de mai multi ani in PSD, afirma Firea.

Gabriela Firea, despre candidatura la sefia PSD: Doua job-uri cu responsabilitate nu se pot duce bine, coerent si dinamic la capat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit la Antena 3 ca nu doreste sa candideze la sefia PSD fiindca e de parere ca nu poate duce pana la capat doua job-uri cu responsabilitate atat de mare.

Gabriela Firea il vrea pe Sorin Grindeanu inapoi in PSD: Cred ca ar trebui sa se intoarca

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca fostul premier Sorin Grindeanu ar trebui sa se intoarca in PSD, mentionand ca a participat la o intalnire cu acesta, unde s-a pus problema revenirii sale in partid.

Gabriela Firea: Cred ca Sorin Grindeanu ar trebui sa se intoarca in partid

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, Sorin Grindeanu ar trebui sa se intoarca in interiorul Partidului Social Democrat. Primarul mai spune ca a participat la o discutie la care s-a pus problema revenirii sale in PSD, transmite Mediafax.

Pe ce mai da banii Gabriela Firea: Bucurestenii mai pot astepta, banii merg la iluminatul festiv(VIDEO)

E greu cu apa calda si caldura, iar gropile si traficul infernal mai pot astepta. Dar, cand vine vorba despre luminitele de Craciun, primaria condusa de Gabriela Firea face orice fel de sacrificiu. Nu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )