Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabriela Firea sugereaza ca Nelu Tataru trebuie sa-si dea demisia. Gafele pe care ministrul Sanatatii le-ar fi facut

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea sugereaza ca Nelu Tataru trebuie sa-si dea demisia. Gafele pe care ministrul Sanatatii le-ar fi facut

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sugerat, in direct, la Antena 3, ca Nelu Tataru ar trebui sa-si dea demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa gafele facute in ultima perioada. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, prima reactie dupa ce Alexandru Rafila a ras la declaratiile sale: Am pretentia sa...

Ministrul Nelu Tataru a avut prima reactie dupa criza de ras a profesorului Alexandru Rafila la auzul declaratiei sale. Cred ca dumnealui si-a dat seama, poate dupa emisiune, si va incerca sa explice tocmai explicatiile pe care eu le-am dat privind evolutia, a spus Nelu Tataru.

Gabriela Firea, despre afacerea Constanda: Noi acum trebuie sa reparam oalele sparte acum 16-17 ani. in legea bugetului nu exista un capitol bani deoparte, cum spunea un candiat la Primaria Capitalei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidata pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, vine cu o replica pentru contracandidatul sau, Nicusor Dan, care a acuzat-o ca nu a pus bani deoparte pentru.

NELU TATARU: Luam in discutie cresterea numarului de echipaje din cadrul serviciilor medicale de urgenta prespitaliceasca

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca are in vedere cresterea numarului de echipaje din cadrul serviciilor medicale de urgenta prespitaliceasca.

NELU TATARU: A crescut increderea in faptul ca suntem puternici si ca de noi nu se poate prinde nicio boala

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru considera ca increderea romanilor in autoritati nu a scazut neaparat, ci a crescut increderea romanilor in faptul ca sunt puternici, iar coronavirusul nu se poate atinge de ei.

NELU TATARU: in a doua jumatate a lunii august vom sti exact cum se deschide scoala

In a doua jumatate a lunii august vom sti exact cum se deschide scoala, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Acesta este raspunsul ministrului Sanatatii, cu o luna si jumatate inainte de inceperea scolii, 14 septembrie 2020 fiind la acest moment cel mai incert debut de an scolar din istoria recenta, scrie g4media.

Nelu Tataru: Sunt 6 judete cu o crestere de peste 30% a cazurilor

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, este la Timisoara pentru a evalua modul de gestionare a situatiei .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: in 6 judete cresterea cazurilor este de 30%

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, in timpul unei vizite la Timisoara, ca suntem in continuare pe un trend ascendent, iar in 6 judete, cresterea numarului de cazuri de SARS-CoV-2 este si de.

Digi24: VIDEO. Alexandru Rafila a avut o criza de ras dupa o declaratie a lui Nelu Tataru

Profesorul Alexandru Rafila a izbucnit intr-o criza de ras dupa ce a fost rugat sa comenteze o declaratie facuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cu privire la situatia epidemiei de coronavirus din Romania.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Daca nu sunt respectate regulile, se poate repeta si in Romania ce s-a intamplat in Spania si Italia in martie si aprilie

Romania se afla intr-un context pandemic cu raspandire comunitara accentuata, a subliniat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care este de parere ca daca regulile de protectie sanitara nu vor fi.

Nelu Tataru, despre controlul de la Institutul Matei Bals: Acuzele sunt si de natura economica

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a afirmat luni ca acuzatiile de la Institutul Matei Bals sunt si de natura economica, nu doar privind conducerea sectiei de Terapie Intensiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )