Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu respecta nicio aparenta si nici nu ii pasa

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu respecta nicio aparenta si nici nu ii pasa

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, la Antena 3, ca ceea ce face Klaus Iohannnis in relatia cu Ludovic Orban este o premiera in politica romaneasca postdecembrista. Ion Cristoiu considera ca presedintele. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, despre rochia imbracata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham: Ea era la sala? Eu cred ca era la fitness! - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat fotografile surprinse la receptia gazduita de Regina Elisabeta de la Londra. Evenimentul a fost dedicat sefilor de stat si de guvern reuniti la Summit-ul NATO.

Ion Cristoiu: ANI trebuie sa verifice declaratia de avere a lui Orban. Poate ca mancau frunze in fiecare zi

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat declaratia de avere al lui Ludovic Orban, afirmand ca ANI ar trebui sa inceapa o investigatie. Declaratia de avere a domnului Orban nu ar trebui totusi verificata de.

Klaus Iohannis: Nu vor exista taieri de salarii. Nici nu intra in discutie asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, joi seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu vor exista taieri de salarii, asa cum s-a zvonit. Seful statului a spus ca nu a discutat cu.

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat .

A facut sau nu blat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis, la prezidentiale? Explicatiile lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul secretar al PSD, a oferit o explicatie ce ar sa aiba rolul de a face lumina, in scandalul izbucnit recent in legatura cu un posibil blat, la alegerile prezidentiale. intelegerea ar fi fost facuta intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, candidatul PNL care a iesit invingator in prezidentialele din 2019. A facut .

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Klaus Iohannis: Doresc sa ma implic in stoparea taierilor ilegale de lemn

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se va implica in taierile ilegale de masa lemnoasa din Romania. Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca una dintre preocuparile sale este lega.

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 18:00

Administratia Prezidentiala, anunt important. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, face declaratii de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 18:00. Iohannis a avut astazi o intalnire de lucru cu mai.

KLAUS IOHANNIS: O noua lege a pensiilor ar fi utila

Presedintele Klaus Iohannis spune ca o noua lege a pensiilor ar fi utila, avand in vedere ca foarte multe persoane semnaleaza inegalitati si inechitati in actuala lege a pensiilor. Sunt convins ca Guvernul Orban va face o analiza serioasa, atenta a chestiunlor si, in masura in care va fi nevoie de o noua lege, se va discuta la momentul potrivit, afirma Presedintele Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2947 seconds )