Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis a anuntat cand va lua o decizie in privinta lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a anuntat cand va lua o decizie in privinta lui Kovesi

Antena 3 a aflat, in exclusivitate, cand va face Klaus Iohannis anuntul crucial despre soarta lui Kovesi. Presedintele va spune la inceputul saptamanii viitoare daca o demite sau nu pe sefa DNA, a anuntat. continuă pe Antena3

Administratia Prezidentiala a anuntat cand va lua Iohannis o decizie in privinta lui Kovesi

Antena 3 a aflat, in exclusivitate, cand va face Klaus Iohannis anuntul crucial despre soarta lui Kovesi. Presedintele va spune la inceputul saptamanii viitoare daca o demite sau nu pe sefa DNA, a anuntat.

Decizia presedintelui Klaus Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

CCR raspunde solicitarii lui Klaus Iohannis. Cand vor dezbate judecatorii SESIZAREA presedintelui

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa ia in discutie pe 9 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali, au informat, vineri,.

KLAUS IOHANNIS sustinere neasteptata pentru premierul DANCILA: Asemenea demers este benefic Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si-a manifestat sustinerea fata de demersul de a se infiinta Comisia Nationala de trecere la moneda euro, prin intermediul consilierului prezidential Cosmin Marinescu, prin care.

Ion Iliescu, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea sa penala in dosarul Revolutiei: Nu vad cadrul legal al avizului. Totul se transforma intr-o farsa

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat vineri seara dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat cererea de urmarire penala in cazul sau in dosarul Revolutiei. intr-o postare pe blog-ul personal,.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR! Presedintele, lovitura dura pentru alesii locali

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale nr. 215/2001 si a Legii.

Klaus Iohannis, aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Presedintele Klaus Iohannis a dat aviz pentru urmarirea penala fata de Ion Iliescu, Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele.

Klaus Iohannis a avizat cererea de urmarire penala pe numele lui Ion Iliescu, Petre Roman si G. V. Voiculescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, avizele pentru urmarirea penala pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu, in dosarul Revolutiei.

Noi detalii in cazul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. Ce scrisoare a primit Presedintele la scurt timp dupa ce a ajuns la Cotroceni

Noi detalii au aparut in cazul de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. O scrisoare in care se vorbeste despre dosarul de incompatibilitateANI, a fost facuta publica joi seara, la Antena 3. Domnule.

Klaus Iohannis a eliberat din functie mai multi JUDECATORI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi mai multe decrete de eliberare din functie a unor judecatori, inclusiv de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Decret privind eliberarea din functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )