Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis, parodiat de PSD intr-o mema: Ce va face presedintele?

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, parodiat de PSD intr-o mema: Ce va face presedintele?

Klaus Iohannis a fost parodiat de PSD intr-o mema, dupa conferinta de presa tinuta de presedinte in care a raspuns mai multor intrebari, printre care si cea adresata de romani, prin intermediul Antena 3, cu privire la ce va face in cazul legii dublarii alocatiilor. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

Klaus Iohannis condamna traseismul politic: Nu am girat aceste racolari de la PSD de catre PNL, ba dimpotriva. Ca presedinte nu pot insa sa intervin intr-un partid. Fiecare va trebui sa explice propriului electorat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu vede cu ochi buni traseismul politic. Seful statului a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu racolarea politica unor membri PSD la PNL. Klaus Iohannis nu.

KLAUS IOHANNIS: Motiunea de cenzura mi se pare neavenita, PSD cauta probabil solutii pentru baroni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca motiunea de cenzura depusa de PSD este neavenita si sustine ca acest partid nu are solutii pentru Romania, ci cauta probabil solutii pentru baronii care se simt deconectati de resursele publice.

Klaus Iohannis a fost intrebat ce ar face ca profesor daca un elev ar veni la ore cu febra. Cum a raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce ar face ca profesor daca un elev ar veni la ore cu febra si ce opinie are despre publicarea tarzie a ghidului privind masurile de incepere a scolilor.

Klaus Iohannis: Daca tara este cuprinsa de o epidemie si suntem in criza economica, nu vii, din opozitie sa depui motiune de cenzura. PSD nu este doar cinic, este si iresponsabil. Vom vedea daca demersul e constitutional (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinutmiercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care Romania inca inregistreaza o.

Ora 18.00. Klaus Iohannis, conferinta de presa, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 18. 00, conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Iesirea publica a sefului statului vine cu o zi inainte de motiunea de cenzura a PSD.

Klaus Iohannis, declaratia momentului. Ce a anuntat astazi presedintele Romaniei

La Palatul Cotroceni astazi este o zi aglomerata. Dupa ce Presedentia ne-a informat de semnarea unei noi initiative legislative referitoare la violenta domestica si inasprirea pedepselor, in jurul orei 18:00, Klasu Iohannis a invitat presa la o noua conferinta de presa. Klaus Iohannis, declaratia momentului Din surse apropiate presedintelui, pe ordinea de zi, astazi, printre .

Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 18, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, anunta Administratia Prezidentiala. Cu aceasta ocazie, seful statului ar putea.

Sedinta de lucru la Cotroceni, la ora 15. Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la capatul intrevederii cu membrii Guvernului, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru, marti, incepand cu ora 15, la Palatul Cotroceni din Capitala, alaturi de prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, dar si.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00 dupa sedinta de lucru de la Palatul Cotroceni

UPDATE, 18 august, ora 16. 40 - Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la ora 17. ro va transmite live text principalele declaratii ale sefului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )